Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Williams sällskap på resan väcker reaktioner – hon är kvinnan

24 aug, 2024, 11:00
author Albin Bramstedt
Albin Bramstedt
Kate och William.
William och Kate ska resa till Skottland. TT
Nu kommer det fram vem prinsens resesällskap är.
Annons
Prins William tvingas plötsligt ställa in – av personliga skälBrand logo
Prins William tvingas plötsligt ställa in – av personliga skäl

Prins William, prinsessan Kate och deras barn förväntas följa med kungligheterna på deras årliga sommaruppehåll till slottet Balmoral.

Men det verkar inte som att familjen kommer resa ensamma. Det är nämligen kutym att ha med sig någon slags medhjälpare, så att prinsparet inte ska behöva ta hand om allt från barn till nyfikna åskådare.

Prinsparet.
Prins William och prinsessan Kate åker till Skottland. / SplashNews.com

2022 sågs prinsessan gå av från ett kommersiellt flyg med parets yngsta barn, Charlotte och Louis. Trion fick då sällskap av deras kungliga barnflicka, Maria Borrallo. Man tror att William och George flög tillsammans på ett separat flyg.

Annons

Samma Maria förväntas även åka med till Skottland, skriver Hello magazine.

Född i Spanien

Prinsparet har haft en fullspäckad sommar. Det har varit oroligt kring prinsessan Kates hälsa, eftersom hon tidigare i år fick beskedet att hon drabbats av cancer.

Men efter att bland annat ha synts till på Wimbledon-finalen så verkar hon vara på bättringsvägen.

Prinsparet.
Prinsparet tillsammans med Maria Borrallo 2022. Chris Jackson

Med detta i åtanke så är det viktigt att de får sig en rejäl vila. Även om barnen är det bästa paret har så kan det vara viktigt att få lite egentid, och det är där Maria Borrallo kommer in i bilden.

Annons

Tidningen skriver också att barnskötaren är född i Spanien och har arbetat för prinsparet på heltid sedan 2014 när George var åtta månader gammal.

Så hon känner verkligen familjen utan och innan. Det måste vara mycket skönt för Kate och William att ha henne vid sin sida.

Tillägnar familjen hela sitt liv

En vännina till Maria har tidigare berättat för sajten om barnskötaren.

– Hon har arbetat med andra framstående högsamhällesfamiljer tidigare. Det var därifrån som Cambridges hörde talas om henne och anställde henne. Hon är inte gift och har inte en pojkvän eftersom hennes liv helt är tillägnat familjen hon arbetar med, hon är känd för att vara helt professionell – gift med jobbet, säger källan.

Det verkar helt enkelt vara en "perfect match" för paret.

Annons