Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Det här bar kungligheterna på Nobel

10 dec, 2014, 18:30
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
Sofia-

Sidenduchesse, silkesorganza och tyll. I kväll var våra kungligheter tjusigare än någonsin. Johanna Lejon berättar mer.

I år har vi inte mindre än fyra kungliga damer, Sofia Hellqvist inräknad, att kolla in kläderna på. Och i dag, under Nobeldagen, sparade varken drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine eller Sofia Hellqvist på krutet. Kungligheterna öste på som aldrig förr.

Silvia-4

Drottningen bar en klänning i turkos sidenduchesse med handbroderade paljetter och pärlbroderier.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-tt

Kronprinsessan bar en rosenröd klänning i siden med draperat liv och voluminös kjol.

Sofia

Sofia Hellqvist bar en klänning i sidenduchesse och tyll med detaljarbete i handklippt och handbroderad paljettspets i nyanser av fuchsia och aubergine.

Annons
Madeleine-45

Prinsessan Madeleine bär en klänning byggd på lager av silkesorganza och italiensk tyll i toner av greige rosé. Broderi för hand av glaspärlor, handfärgade i nyanser av taupe och bourgogne.

Se fler bilder på Nobelklänningarna på Johannas kungliga modeblogg>> 

Av Johanna Lejon

Foto: IBL/Charles Hammarsten

 

Annons