Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine och prins Carl Philip får inte sitta på podiet

09 dec, 2014, 14:57
author
Annons
nobel-victoria-kungaparet-ste

I morgon kommer vi inte att få se prinsessan Madeleine och prins Carl Philip på podiet i Konserthuset.

Som vi ser på skissen blir det endast fyra gyllene stolar på den blå mattan. De är reserverade till kungaparet och kronprinsessparet.

Nobel-karta

Prinsessan Madeleine kommer att sitta på vip-platser på första raden i publikhavet tillsammans med sin man Chris O´Neill. Det kommer även prins Carl Philip och Sofia Hellqvist att göra, enligt Nobelkommittén.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Nobel 2010 ste

Platserna närmast scenen är även bokade för Nobelpristagarnas familjer, representanter för Nobelkommittéerna, för medlemmar av riksdag och regering samt för diplomatkåren.

Nobel-Alfred

På podiet ska ca 100 personer sitta, längst fram Nobelpristagarna och kungafamiljen – kung Carl XVI Gustaf, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Picutres

Annons