Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Agenten avbryter Armand Duplantis intervju efter frågan: "Vad har jag sagt..."

13 jul, 2024, 08:00
Armand Duplantis
SVT
Armand Duplantis agent har starka åsikter om vad som sägs i en intervju med SVT.
Annons

Armand Duplantis kan inte klaga på livet. Han är bara 24 år, men har redan hunnit både ta OS-guld och sätta nytt världsrekord. Dessutom är han ihop med sina drömmars kvinna, modellen Desiré Inglander. De bor i en lägenhet på Kungsholmen i Stockholm och verkar vara fullständigt betuttade i varandra.

Utöver framgång och kärlek har Armand också väldigt, väldigt stabila finanser. Han drar in miljonbelopp årligen och har flera lukrativa kontrakt med olika företag.

Armand Duplantis chock om prins Daniel: ”På riktigt?!”Brand logo
Armand Duplantis chock om prins Daniel: ”På riktigt?!”

Agenten avbryter Armand Duplantis intervju efter frågan

Men kunde han ha tjänat ännu mer pengar om han hade valt att tävla för USA i stället för Sverige? Den frågan ställer Johan Kücükaslan till Armand under en intervju i SVT-programmet Kallprat.

Annons
Armand Duplantis
Stor dramatik under SVT:s intervju!SVT

– Du är en av friidrottens största. Men jag tänker, att om du hade varit amerikan och tävlat för USA, alla dörrar som öppnats då. Det känns som att du hade kunnat tjäna ännu mer då. Så här i efterhand, har du reflekterat över det? frågar Johan.

Men Armand sväljer inte betet.

– Jag är jättenöjd. Jag ångrar inte alls att jag tävlar för Sverige. Allt jag har fått de senaste åren. Jag är så tacksam, säger Armand.

Har åsikter om frågan till Duplantis

Johan får inte ställa frågan ostraffad. Medan kamerorna fortfarande rullar kliver Armands agent Daniel Wessfelt in och vill rätta SVT-profilen.

Annons

– Vad har jag sagt, säger en förvirrad Johan.

Daniel håller inte med om att Armand hade tjänat betydligt mer som en amerikansk idrottare.

– Friidrott är en liten sport där. Europa är huvudscenen för friidrotten. Ingen känner igen Michael Johnson (legendarisk löpare, reds. anm.) där, säger Daniel.

Annons