Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Agneta Sjödin inte bjuden på Casper Janebrinks bröllop efter splittringen: "Drog en gräns"

01 sep, 2024, 19:00
De är tajta kollegor i rutan – men Agneta var inte bjuden på Caspers bröllop.
Annons

Under sommaren har vi som vanligt sett superduon Casper Janebrink och Agneta Sjödin briljera i Bingolottos sommarsändningar, och vilken säsong det blev!

Nu har programledarna gått skilda vägar, och nu är de ordinarie sändningarna med Lotta Engberg och Daniel Norberg tillbaka.

Och Casper passade på att avsluta sommaren på bästa sätt – med ett hemligt bröllop!

7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Så är Casper Janebrinks och Agneta Sjödins relation

Ja, Casper och Agneta har nu splittrats som programledarduo – men förblir såklart goda vänner. Men visst är de rätt olika. För Aftonbladet har Agneta berättat hur samarbetet funkar:

– Casper har mycket energi och då kan jag vara den vuxna i rummet. Då kan han hålla på och gå bananas, men jag tycker det är lite skönt, sa Agneta då.

Annons

– Det blir som att jag också sitter och tittar på Casper och har kul. Det är som när jag jobbade med Gunde Svan, vi har bra kemi och har kul tillsammans.

Nu har Casper och Agneta jobbat ihop fyra år på raken, och visst märker man hur kemin bara blir starkare och starkare – den går ju nästan igenom rutan!

Agneta Sjödin och Casper Janebrink
Förhoppningsvis ser vi Agneta och Casper nästa år igen. Tommy Holl/TT

Därför var inte Agneta Sjödin bjuden på Casper Janebrinks bröllop

När Casper i lördags gifte sig med kärleken Therese, helt i hemlighet, fanns dock inte kollegan Agneta bland bröllopsgästerna. Det avslöjar han för tidningen Hänt. Inte heller Lotta Engberg var på plats.

Annons

– Nej, där drog vi en gräns. Det är lätt att det skenar iväg då, säger Casper till tidningen.

Hänt skriver att det var 65 gäster på plats, och att det var den allra innersta kretsen. Casper själv säger att det inte är ett jättestort bröllop, så det är såklart inte konstigt att Agneta inte var där.

– Vi känner att det här blir ganska lagom, säger Casper till Hänt.

– Blir det för många hinner man liksom inte uppskatta alla som är där heller, nu kommer vi ändå hinna krama alla och titta dem i ögonen och säga tack för att ni kom, inflikar den nyblivna hustrun Therese.

Foto: TT

Annons