Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Agneta Sjödin märkbart obekväm – av händelsen på Kristallen

06 sep, 2024, 08:30
author Victoria Morand
Victoria Morand
Agneta Sjödins ärliga ord om galan.
Annons
Agneta Sjödins hemliga krav på nya kärlekenBrand logo
Agneta Sjödins hemliga krav på nya kärleken

Programledaren Agneta Sjödin har länge varit förknippad med TV4:s program Sikta mot stjärnorna, Gladiatorerna och såklart Fångarna på fortet – där hon alltid har varit den självklara programledaren.

Igår var det Kristallen – galan där artister, producenter, regissörer, skådespelare och journalister bjuds in för en helkväll på Cirkus med prisutdelning i flera kategorier.

Såklart så var den mycket omtyckta programledaren Agneta på plats – nu berättar hon om händelsen som gjorde henne märkbart obekväm under kvällen.

Annons
Vackra Agneta! WENNMAN MAGNUS/Aftonbladet

Kristallen är det ärofyllda priset som delas ut en gång per år till olika TV-personligheter samt TV-program.

Kristallen är den svenska motsvarigheten till det prestigefyllda Emmypriset i USA – vilken grej!

Det var många glada miner från flera stora personligheter, bland annat Pär Lernström och Pernilla Wahlgren som kammade hem priser under kvällens gång.

Kände sig obekväm

En som kanske inte kände sig lika exalterad över den stora galan som alla andra på plats var Agneta Sjödin.

Annons

"Det är inte ofta jag går på röda mattan event nu för tiden. Tror jag är mer bekväm i den här hissen. Det är väl en åldersgrej, plötsligt börjar man förstå värdet av en sten i skogen" skriver hon på sin Instagram.

Att döma från Agnetas sociala kanaler så har hon en stor kärlek för djur och natur – och att visa upp sitt oslipade jag är hon mästare på.

"En hel dag har jag tillbringat i mammas trädgård. Mammas gröna fingrar har skapat en vacker och vilsam oas. Sommarens lyxigaste dag för mig, att bara få ligga här och ta igen mig och bli bortskämd och omhändertagen" skrev hon i somras – och det verkar vara exakt så hon vill tillbringa sin lediga tid.

Annons

Vi hoppas att hon hade en trevlig kväll på Kristallen trots allt!

Bild: TT/Instagram

Annons