Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Agnetha Fältskog, 74, svämmar över av kärlek – när hon visar upp nya!

26 sep, 2024, 22:00
Agnetha Fältskog
Agnetha Fältskog håller en låg profil men nu träder hon fram – och visar upp nya!
Annons
Så firar ABBA-stjärnorna efter historiska ceremonin på slottet: ”Inte tillsammans”Brand logo
Så firar ABBA-stjärnorna efter historiska ceremonin på slottet: ”Inte tillsammans”

Agnetha Fältskog, 74, är i den unika positionen att vara världsberömd samtidigt som hon skygger rampljuset.

Det har artisten pratat öppet om i de mycket få intervjuer hon gjort de senaste åren. Hon föredrar helt enkelt att hålla privatlivet just privat.

Så ofta går det lång tid mellan gångerna vi ser ABBA-stjärnan – därför hajar man också till när hon nu träder fram, och berättar om nya.

Agnetha Fältskogs hemliga liv

Trots att ABBA gjorde en efterlängtad comeback 2021 har vi sett relativit lite av gruppens medlemmar, inte minst Agnetha.

Förvisso dök de alla upp på slottet i maj, men det är faktiskt enda gången vi sett alla medlemmar tillsammans sedan ABBA Voyage premiären i London 2022.

Och Agnetha har såklart varit tydlig med att rampljuset egentligen inte lockar henne. Som hon sa till The Guardian 2023, enligt Expressen:

Annons

– Jag tänker väldigt mycket. När jag gör saker så oroar jag mig för det i flera dagar innan. Jag bara är den typen av person.

Så Agnetha föredrar att röra sig mer i skuggorna, och bäst chans att få en uppdatering från henne är på hennes officiella Instagramkonto.

Även här kan det dock eka tomt i långa perioder men nu träder artisten fram, med en väldigt rolig nyhet...

Agnetha Fältskogs lycka över nya

Det är nämligen den tiden på året då ABBAs officiella fanklubb, med det passande namnet Official International ABBA Fan Club, släpper ett nytt magasin!

Det här sker bara fyra gånger om året och bakom varje nummer ligger mycket arbete, och varje sida i magasinet handlar såklart om ABBA.

Fanklubben har även ett nära samarbete med ABBA-medlemmarna själva och deras manager Görel Hansen, så att Agnetha nu också puffar för det nya numret är inte konstigt:

"Ny official ABBA fan club magazine, ute nu! Njut 🌸🌸🌸", skriver Agnetha på sin Instagram och visar upp det fina magasinet.

Inlägget är också det första Agnetha gör sedan januari, så uppenbarligen ligger fanklubben och tidningen henne varmt om hjärtat!

Foto: TT

Annons