Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Alex Schulmans trista besked med Amanda – efter 14 år som gifta

11 okt, 2024, 19:30
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Det blir en intensiv diskussion mellan Alex och Amanda Schulman – inför miljonpublik.
Annons
Alex Schulman: "Jag vill bråka!"Brand logo
Alex Schulman: "Jag vill bråka!"

Det hettade till rejält mellan profilerna tillika kändisparet Alex Schulman, 44, och Amanda Schulman, 44, i senaste avsnittet av "Mardrömsgästen".

Amanda kontfronterar Alex Schulman

När Alexs poddkollega Sigge Eklund bjuder in Amanda till studion, utan hennes makes vetskap, går det inte lång tid innan avsnittet mer eller mindre börjar lika parterapi.

Sigge tar vid rodret och tar upp ett ämne som många gånger cirkulerat i deras podcast "Alex & Sigge" – nämligen paret Schulmans "osynliga lista".

Alex har nämligen tidigare nämnt att Amanda brutit ihop eftersom hon känt att hon bidrar mer till hemmet på ett sätt som inte syntes. Det ledde till att hon presenterade en lista där hon skrev upp sitt arbete. Registret blev sedan vad poddkollegorna kallar för "osynliga listan".

"Det jag blir galen på"

Alex började sedan skriva upp vad han gjorde för sysslor i hemmet, varpå samtliga sedan delades upp mellan paret.

Annons

– Menar du då att innan vi gjorde den här listan så levde vi i ett förhållande där du gjorde mer saker än jag och att det var orättvist? För det är det som jag blir galen på, säger Alex.

Diskussionen blir allt mer intensiv när Amanda poängterar att Alex totalt missar poängen.

Bråket mellan Amanda och Alex Schulman

Hon anser att det snarare handlar om att fördelningen på vad de tidigare gjort är synligheten på arbetsuppgifterna och att Alexs sysslor är mer synliga än hennes.

– Tycker du det är ojämställt? Att du gör mer saker än jag i hemmet? Jag frågar igen nu för typ sjunde gången, säger Alex får svar av Amanda:

– Jag säger det igen då, jag gör ju mer osynliga saker än vad du gör.

Tillslut avbryter Sigge och säger att avsnittet måste rundas av.

– Vi behövde inte ens betala för den här parterapin, svarar då Amanda.

Annons