Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Älskade artisten är Nyhetsmorgon-profilens son – har undgått alla!

24 sep, 2024, 18:30
Uppskattade artisten är Nyhetsmorgon-stjärnans son – nu gör han succé i TV4.
Annons

Nyhetsmorgon-gänget är som en liten familj. De stöttar varandra i vått och torrt, ser till så att direktsändningarna flyter på utan några större problem, och parerar skickligt mellan höga och låga ämnen.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

En av profilerna är Johan Macéus. Han syns förvisso för det mesta som nyhetsankare i TV4-nyheterna, men har med sin erfarenhet inga problem att hoppa in när Nyhetsmorgon-gänget behöver lite extra hjälp.

Johan Macéus stjärnglans verkar dessutom ha smittat av sig. Sonen Adrian Macéus har synts i tv-rutan vid flera tillfällen, bland annat när han uppträtt i Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg.

Annons
Johan Maceus
TV4:s Johan Maceus är ett välkänt ansikte i rutan. Karin Törnblom/TT

Märkliga scenerna i TV4

Musiken har han haft med sig sedan barnsben. Redan som ung publicerade han klipp på Instagram, Youtube och Tiktok där han sjöng och spelade, något som sedan krattade vägen till Sollidenscenen.

Nu har Adrian dykt upp i det folkkära TV4-programmet Idol. I programmet kan man se hur Adrian kommer ut med en guldbiljett i handen, trots att tittarna aldrig får se honom sjunga.

Adrians ord

För Hänt berättar Adrian att han egentligen var där för att stötta en kompis, men att Anders Bagge uppmanade honom att sjunga när han väl var där.

Annons

– Jag blev tagen på sängen och visste inte riktigt vad jag skulle göra men sjöng helt oförberedd och superstressad för jag skulle iväg på en annan grej, berättar Adrian.

– Jag gick vidare till slutaudition och var sjukt förvirrad. Jag hade inte sökt och hade inte tänkt söka.

Adrian Maceus
Här syns Adrian Maceus i TV4:s Idol. TV4

Foto: TT/TV4

Annons