Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Älskade programledaren hoppar av Rix Morronzoo – med omedelbar verkan

10 sep, 2024, 09:30
Nu slutar programledaren på Rix Morronzoo – tråkiga beskedet i sändning.
Annons

Många kan inte tänka sig en morgon utan lite Rix Morronzoo i öronen. Sedan flera år tillbaka har Laila Bagge och Roger Nordin rattat skutan, bjudit på ljudvänlig underhållning och sett till så att personers bilresor blir något enklare.

Laila Bagge: ”Allt går åt helvete”Brand logo
Laila Bagge: ”Allt går åt helvete”

Självklart har Laila och Roger stor hjälp. Gäster bjuds in till programmet, håller låda och ser till att bjuda på sig själva genom att berätta historier och komma med senaste nytt.

Och vissa är mer återkommande än andra. Radiopersonligheten Robin Calmegård har varit med i flera år, kommit att bli en mycket uppskattad röst i Rix Morronzoo och blivit en favorit.

Annons
Roger Nordin och Laila Bagge
Roger Nordin och Laila Bagge. Karin Törnblom/TT

Robin Calmegård lämnar

Dessvärre är hans tid i programmet över. Under måndagens sändning tog kollegorna Lila och Roger farväl av den populära medarbetaren.

– Vår älskade vän och kollega Robin Calmegård, tidigare nyhetsredaktör hos oss, han flyttar! Han får sovmorgon från och med idag! Robin flyttar hemifrån. Han hörs nu på eftermiddagarna ska vi säga, hos Martina Thun. Robin och Martina – varje eftermiddag på Rix FM, säger Roger.

Reagerar starkt efter beskedet

Lyssnarna kommer att sakna Robin i morgonshowen. I programmets kommentarsfält på Instagram är det nu många som skickar sorgsna, men peppande ord.

Annons

””Nämen va? Har Robin slutat på morgon-zoo? Bästa rösten på morgon!”, skriver en person.

”Tråkigt! Älskade att höra hans röst på väg till jobbet. Så rolig och smart. Behövdes någon mer sansad/samlad i er grupp”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons