Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anders Bagges plötsliga beslut med hustrun Johanna – efter 6 år som gifta

04 sep, 2024, 04:30
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Anders Bagge.
Foto: TT.
Anders Bagge har tvingats ta ett beslut – nu öppnar han upp sig om boendesituationen.
Annons
Johanna Lind Bagges & Anders Bagges stora familjelycka – avslöjar för Svensk Dam!Brand logo
Johanna Lind Bagges & Anders Bagges stora familjelycka – avslöjar för Svensk Dam!

Anders Bagge och Johanna Bagge har varit gifta i 6 år. Den 25:e augusti 2018 sa de ja till varandra och resten är en mycket lycklig historia.

Idag lever de tillsammans med sina fyrbenta vänner och förra året hittade de sitt drömboende – Rastaborgs slott på Ekerö.

Boendesituationen har däremot inte kommit att bli som paret tänkt sig. I en intervju med Hänt reder Anders Bagge ut det hela.

Stoppade försäljningen

Anders och Johanna lever idag i Anders hus – som också ligger på Ekerö, närmare bestämt Färingsö. 1000 kvadratmeter av bland annat privat sandstrand, pool, sjöstuga och brygga.

Flytten till Rastaborgs slott har kommit att få vänta.

När paret hittade sitt nya drömboende lades Anders hus ut för försäljning men sedan tog Anders beslutet att plocka ner annonsen.

Herrgården för utgångspriset 37 miljoner kronor försvann plötsligt – nu berättar Anders varför.

Anders Bagge.
Anders Bagge avvaktar med försäljningen av sitt hus. Foto: Adam Ihse/TT

– Jag hade bara tre visningar på huset och därefter stoppade jag försäljningen. Den har inte varit ute till försäljning sedan förra sommaren. Jag beslutade mig för att inte sälja huset, och vi bor kvar där just nu, förklarar Anders till Hänt.

Annons

Anders berättar anledningen bakom beslutet.

– Jag har mina studios där som jag arbetat i under 17 års tid. Sedan kände jag att det finns vissa saker där som jag vill fixa i ordning, så jag vet att det fungerar som det ska. Det är ett stort hus, säger han.

"Inte bestämt mig"

Anders berättar att han och Johanna bor kvar i han hus på Färingsö tillsvidare. Istället använder de Rastaborgs slott till att bedriva olika verksamheter. Johanna har sin butik och Anders sin studio.

Han förklarar att försäljningen får komma längre fram.

– Mitt beslut om att sälja, det hör till framtiden. Jag älskar det här huset och det är verkligen ett helt fantastiskt och speciellt hus. Jag vill veta att den personen som köper det ska ta hand om min lilla bebis, säger Anders till Hänt och fortsätter:

– Ska jag sälja det, det har jag inte bestämt mig för än. Det kommer väl komma under hösten när jag går in och tittar, så får vi se om det emotionella sitter kvar, avslutar han med.

Foto: TT.

Annons