Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anders och Henriks beslut – efter 18 år tillsammans

25 okt, 2024, 17:30
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad berättar själva om milstolpen i relationen.
Annons

Att man träffar sitt livs kärlek på jobbet är inte ovanligt. Det blev Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal medvetna om när de träffades på TV4 för 18 år sedan.

Anders Pihlblads problem med Victoria: ”En utmaning”Brand logo
Anders Pihlblads problem med Victoria: ”En utmaning”

Hade det inte varit för en maskeradfest vet man inte vad som hade hänt, om Anders och Henrik verkligen funnit varandra, men lyckligtvis blev det just en sån tillställning de sågs.

– Det var en fest med bad-och båttema. Det var under min mest vältränade period och jag klädde ut mig till livräddare ur programmet Baywatch. Jag kom från en förfest och vågade gå fram och prata med Henrik, har Anders Pihlblad sagt.

Annons
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad har varit tillsammans i 18 år. Jari Kantola

Anders lycka med Henrik

Om det har gått bra? Jovars, Anders och Henrik har kilat stadigt i 18 år, har två barn tillsammans och förra året firade de en viktig milstolpe i sin fantastiska relation.

”Tio år sedan vi gifte oss i Svenska kyrkan i Palma. Tennbröllop. Älskar dig!” skrev Anders Pihlblad i ett inlägg på Instagram och bjöd på flera härliga bilder från deras tid ihop.

Underbara beskedet

Nu kan det lyckliga paret beta av ännu en härlig milstolpe! I ett inlägg på Instagram delar Anders med sig av flera underbara klipp på sig och Henrik, samtidigt som han konstaterar hur länge de varit tillsammans.

Annons

”18 år”, skriver han följt av ett hjärta.

I kommentarsfältet är det många som är framme och gratulerar paret till deras välmående relation.

”Grattis till er båda!”, skriver en person.

”Stort grattis till er båda två och till era 18 år tillsammans, önskar er mååånga fina år framöver”‚ skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons