Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anders Pihlblads besked om äktenskapet efter 18 år – blev kär i kollegan

31 jul, 2024, 18:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Anders Philblad, Henrik Alsterdal.
Anders Philblad öppnar upp om sitationen med maken Henrik Alsterdal. Foto: TT.
Nu delar Anders Philblad nya uppgifter om relationen till TV-kollegan Henrik Alsterdal.
Annons
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusketBrand logo
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Kärlek kan uppstå när vi minst anar det och på alla möjliga platser.

För Anders Philblad och Henrik Alsterdal utgör jobbet deras första mötesplats. Det var där de träffades för 18 år sedan.

Nu efter elva år som gifta delar Anders Philblad med sig av lyckan.

Stålbröllop

Elva år som gifta innebär stålbröllop sett till listor över namn på bröllopsdagar. Detta är något Anders själv valt att uppmärksamma på sin Instagram.

Se Anders inlägg nedan:

Har du koll på hur dem faktiskt träffades?

TV4-kollegornas kärlekshistoria

Det var jobbet på TV4 som förde paret samman och första mötet skedde på en maskeradfest. Något Anders berättade om för tidningen Gotland just nu för ett par år sedan.

Annons

– Det var en fest med bad-och båttema. Det var under min mest vältränade period och jag klädde ut mig till livräddare ur programmet Baywatch. Jag kom från en förfest och vågade gå fram och prata med Henrik, berättade Pihlblad för tidningen.

Efter sju år tillsammans valde de att gifta sig. I smyg! Det blev ett litet och intimt bröllop på Palma de Mallorca med de närmaste på plats.

Tillsammans lever tv-paret ett mycket aktivt liv och reser ofta utomlands. I en intervju med Expressen berättade dem hur de gör för att hålla lågan vid liv.

– Jag tror att man kan hålla kärleken vid liv på många sätt, kanske inte just att resa. Däremot tror jag att man alltid ska se till att ha något kul på gång, något roligt att se fram emot. Där är vi väldigt lika, vi vill alltid ha något kul att se fram emot, sa Anders i intervjun för två år sedan.

Henrik instämde och fyllde i:

– Eftersom livet är mycket av ett ekorrshjul, så är det nog för de allra flesta, att det är extremt schemalagt och då känns det som att man vill göra någonting lite oväntat då och då. Det känner jag, att man vill göra något utanför det här som är schemalagt.

Paret spenderar även mycket tid med sina barn – Nike och Erling som de har hos sig varannan vecka.

Foto: TT, Instagram/Anders Philblad.

Annons