Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anders Pihlblads oväntade beteende i Nyhetsmorgon – får Soraya att reagera: “Dåligt”

23 okt, 2024, 19:30
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
TV4 Play.
TV4-profilen Anders Philblads senaste beslut i Nyhetsmorgon får kollegan Soraya Lavasani att reagera.
Annons
Anders Pihlblads kryptiska besked om Victoria i TV4 – och förändringarna i NymoBrand logo
Anders Pihlblads kryptiska besked om Victoria i TV4 – och förändringarna i Nymo

Anders Pihlblad har genom sina år i tv-rutan kommit att bli en mycket uppskattad programledare och har länge varit ett av de välbekanta ansiktena i Nyhetsmorgon.

I programmet där vad som helst kan hända – iallafall om Anders är i farten!

Hans senaste upptåg hör däremot inte till vanligheterna – det fick till och med programledarkollegan Soraya Lavasani att haja till!

Expertens plan för Anders Pihlblad i direktsändning

Nyhetsmorgon är programmet som blandar de senaste nyheterna med intressanta gäster, trisskrapning och matlagning. Ja listan kan göras lång!

Under onsdagen stod cykling på schemat och cykelmekanikern Magnus McPheat var inbjuden för att berätta hur vi på bästa sätt förbereder våra cyklar inför vintern.

Annons

För med höst och vinter kommer mörkare kvällar och nya underlag, något Magnus hade många tips inför.

– Det är alltid viktigt att serva sin cykel men speciellt på höst och vinter för att vintern tar upp en massa saker från vägbanan, sand och salt och grejer så det är mycket mer viktigt då att man ser till att till exempel kedjan är i gott skick, säger Magnus som berättar att han aldrig får nog av att smörja kedja i tv.

Här kommer Anders Pihlblad in på cykel i Nyhetsmorgon. Foto: TV4 Play.

Magnus cykeltips blev ett återkommande moment under morgonen och han hade något alldeles särskilt planerat. För plötsligt fick Anders hoppa in och hjälpa Magnus, något som fick Soraya att reagera.

Här gör Anders det oväntade

Något tv-tittarna kanske inte var beredda på att få se under onsdagsmorgonen var Anders iklädd reflexjacka på cykel!

– Asså man får ju hålla i sig här nu när du är ute på vägarna så att säga, säger Soraya och skrattar när Anders kommer inkörandes på cykel.

– Det känns som att det är lite dåligt pumpat här tycker ja, säger Anders till Magnus.

Anders visade upp vilka kläder som kan vara bra att ha när vinterkylan och mörkret kommer. Så som reflexer och vattentäta material. Anders bjöd på både skratt och nyttig information!

Foto: TV4 Play.

Annons