Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anja och Filippa bekräftar beslutet i relationen – efter tio år som gifta

14 aug, 2024, 13:00
Filippa Rådin skriver själv om händelsen med hustrun Anja Pärson.
Annons

Hade Anja Pärson inte vandrat in i klädbutiken i Umeå, hade kanske kärlekssagan med Filippa Rådin aldrig fått sitt första kapitel. Det var ju där de träffades, blev vänner och skapade en relation som så småningom växte till kärlek.

Tv-profilen om speciella mötet med kronprinsessan Victoria: ”Inget jag gör om”Brand logo
Tv-profilen om speciella mötet med kronprinsessan Victoria: ”Inget jag gör om”

På bröllopet 2014 bultade nog deras hjärtan lite extra. De visste att de var ämnade för varandra, insåg där och då att de aldrig skulle blicka tillbaka, vara tätt sammankopplade för resten av sina liv och gifta tills döden skiljer dem åt.

Annons

– Det var enormt mycket skratt och gråt, det var väldigt känslosamt. De är ett otroligt vackert brudpar, glädjen smittar av sig från dem båda två, sa Socialdemokraternas tidigare partiledare Mona Sahlin, som agerade vigselförrättare, efter ceremonin.

Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin har varit lyckligt gifta i tio år. Christine Olsson/TT

Anjas och Filippas dröm

Under åren har de tagit till vara på den fina tiden tillsammans och hittat på en rad olika projekt. Inte minst det klimatsmarta drömhuset i Umeå, som de arbetat hårt med att få iordning.

Annons

Grävskopor har varit och röjt, bråte har levererats och sedan har man snickrat och haft sig, skapat den dröm som i dag gör att hela familjen kan njuta av livet på en 180 kvadratmeter stor strandtomt.

– Jämfört med ett vanligt hus är klimatavtrycket reducerat med 80 procent. Hela huset kan monteras ned och flyttas med grunden. Allt vi gör är antingen cirkulärt, beständigt och fossilfritt, tre ben i hållbarhet. Ett fjärde ben, som vi lagt till, är rätt känsla, har Anja Pärson sagt.

Filippas lyckliga besked

Den 2 augusti firade Anja och Filippa tio år som gifta. I ett inlägg på Instagram skrev Filippa lyckligt om den underbara tiden med Anja och hur hon hoppades på ytterligare fina år.

Annons

”Idag DU & JAG 10 år som gifta!!! ”Ärligt talat det finns ingenting på jorden som jag gör hellre än att sitta där en dag med dig på ålderdomshemmet” Och jag vill leva livet levande varje dag med DIG i livets berg & dalbana”, skriver Filippa och fortsätter:

”Let’s grow old together”.

Foto: TT/Instagram

Annons