Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anja Pärson bekräftar – trista beskedet med Filippa: ”Många som kämpar”

04 okt, 2024, 16:30
Anja Pärson och Filippa Rådin har inte haft det lätt senaste tiden – nu berättar Anja om situationen.
Annons
Tv-profilen om speciella mötet med kronprinsessan Victoria: ”Inget jag gör om”Brand logo
Tv-profilen om speciella mötet med kronprinsessan Victoria: ”Inget jag gör om”

Vem vet hur livet sett ut om Anja Pärson inte klivit in i klädbutiken i Umeå den där dagen. Det var ju där som hon träffade Filippa Rådin, såg till att bli vän med kläddesignern och på sikt även hitta sin livspartner.

– Vi mejlade och pratade i telefon och blev varandras ventiler. Sedan började man fråga sig "varför tänkte jag på henne hela tiden?". Vi insåg att vi var kära, har Filippa sagt till Mama.

I dag har de varit gifta i tio år. De har skaffat gemensamma barn, ett stort klimatsmart hus i Umeå med strandtomt och lever ett lyckligt liv som präglas av motion, rörelse och design.

Annons
Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson med älskade hustrun Filippa Rådin. Claudio Bresciani/TT

Anjas trista ord

Men som för alla andra går det upp och ner. Senaste tiden har varit aningen turbulent för Anja, Filippa och barnen. I hemmet har det varit sjukstuga, något som den forna skidstjärnan berättar öppet om på sin Instagram.

”Jag och Filippa är fortfarande lite skakiga och svag. Höstterminen för barnen har varit total kaos. Så många sjuka och hemma under långa perioder”.

”7 barn av 23 i skolbänken den här veckan. Är det så här det var innan pandemin? Eller har påverkar våran hälsa. Var det här normalt förut eller är det vårt nya? Hör så många som kämpar med postcovid. Så få som får svar och så många som kämpar”, skriver Anja.

Annons

Följarna om Anjas ord

I kommentarsfältet är det många som stöttar Anja och tycker det känns bra att hon uppmärksammar något så störigt som postcovid.

”Många frågor och funderingar. Glad att du nämner PostCovid, känns ibland som vi är bortglömda. Men vi är så många drabbade”, skriver en person.

”Fint att du är transparent och öppen! Vi har alla våra utmaningar. Det är det som är livet…”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons