Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anja Pärson har packat väskorna – lämnar hemmet omedelbart

11 okt, 2024, 14:30
Anja Pärson lämnar hemmet – nu delar hustrun Filippa Rådin med sig av händelsen.
Annons

Anja Pärson och hustrun Filippa Rådin ligger inte på latsidan. De senaste åren har de arbetat febrilt för att få ordning på sitt klimatsmarta drömhus utanför Umeå.

Tv-profilen om speciella mötet med kronprinsessan Victoria: ”Inget jag gör om”Brand logo
Tv-profilen om speciella mötet med kronprinsessan Victoria: ”Inget jag gör om”

Strax innan det moderna huset stod färdigt kunde man dessutom följa det gigantiska drömbygget, med en magisk strandtomt på 180 kvadratmeter, på parets gemensamma Youtube-kanal.

– Jämfört med ett vanligt hus är klimatavtrycket reducerat med 80 procent. Hela huset kan monteras ned och flyttas med grunden. Allt vi gör är antingen cirkulärt, beständigt och fossilfritt, tre ben i hållbarhet. Ett fjärde ben, som vi lagt till, är rätt känsla, har paret sagt till Leva & Bo.

Annons
Filippa Rådin och Anja Pärson
Filippa Rådin och Anja Pärson har varit gifta i tio år. Eero Hannukainen/TT

Anjas beslut med Filippa

Anja och Filippa gillar även att dela med sig av sitt liv på sociala medier. Ibland delar de med sig av härliga lov med barnen, andra gånger om härliga fester de är på.

Livet blandar och ger, med andra ord. Nu har Anja packat väskorna för att lämna hemmet i Umeå och bege sig ut på äventyr med Filippa Rådin, berättar de i flera inlägg på Instagram.

– Nu är det bråda tider. Vi har tackat ja till något helt galet, som jag inte riktigt vet hur vi ska ro i land. Jag håller på och förbereder för det och tvättar som en hysteriker, säger Filippa Rådin.

Annons

Mystiska orden

I ett annat klipp filmar Filippa en packande Anja, samtidigt som hon står och förklarar för sin älskade hustru vad hon vill ha med sig på det mystiska uppdraget.

– Glöm inte mitt ullunderställ. Jag fryser, säger Filippa och filmar sedan parets hund Astrid.

– Astrid står och tittar på, undrar vad sjutton det är frågan om.

Ja, vad är det egentligen Filippa och Anja ska göra? Förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge tills vi får svaret.

Anja Pärson
Anja Pärson packar väskan för att bege sig på oklara äventyr med hustrun Filippa Rådin. Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons