Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anja Pärson och Filippa Rådin bekräftar efter rubrikerna: “Är över”

23 okt, 2024, 06:00
Anja och Filippa berättar om tiden med varandra.
Annons

Superparet Anja Pärson och Filippa Rådin är ständigt aktuella – och folket tycks inte få nog av dem.

De senaste dagarna har de hållit låg profil – bokstavligt talat – medan de spelat in ett sprillans nytt program ihop. Nu berättar paret om den speciella tiden, som tagit slut.

Soraya Lavasani mår plötsligt dåligt i Nyhetsmorgons direktsändning. Då händer det oväntade medan kamerorna rullar.
Kändisbarnen har vuxit upp – Izabella Scorupcos dotter oigenkännligBrand logo
Kändisbarnen har vuxit upp – Izabella Scorupcos dotter oigenkännlig

Anja Pärson och Filippa Rådins utmaning

Anja och Filippa tävlar nämligen ihop i det nya programmet Jagad, som har premiär nästa år. När det stod klart vilka som medverkar i programmet som leds av Robert Aschberg var rubrikerna många.

Annons

Det är ju ett unikt program, som går ut på att kändis-duos ska gömma sig från Aschberg och hans professionella utredarteam, på resande fot i Sverige. Jagad har premiär på Max och Kanal 5, och beskrivs som ett "socialt experiment".

Anja Pärson,Filippa Rådin
Anja och Filippa har varit på rymmen! Karin Törnblom/TT
Annons

Anja Pärson och Filippa Rådin bekräftar att det är över

Paren börjar i Stockholm, och sedan ska de hålla sig undan i tio dagar utan att lämna spår efter sig, och redan samma vecka som det blev känt vilka som tävlar – drog jagandet igång. Anja och Filippa har legat lågt på sociala medier, för att inte bli upptäckta, men vädjade efter skjuts i Strömstad.

Hur det gick, det får vi se först i vår. Men nu berättar paret att äventyret är över:

"Tiden på rymmen är över och vi är tillbaka i vardagen 🙌🏼. Den här resan har varit galen på så många sätt, men sammanfattningsvis – så otroligt rolig! 😅Ett stort TACK till alla fantastiska medhjälpare längs vägen, och ett extra stort tack till min underbara fru ❤️!" skriver Filippa Rådin på Instagram och fyller på i en video:

– Vilken resa! Det har varit helt sjukt. Den har innehållit allt, spänning, dramatik...romantik! Men framför allt har vi haft så sjukt kul.

Foto: TT

Annons