Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anja Pärsons beslut efter krisen med Filippa Rådin – bekräftar på Instagram

09 sep, 2024, 15:30
Anja Pärson och Filippa Rådin
TT
Anja Pärson och Filippa Rådin fattade ett gemensamt beslut.
Annons

Anja Pärson och Filippa Rådin är en kärlekssaga som har värmt svenska hjärtan ända sedan Anja kom ut för svenska folket i sitt sommarprogram 2012. Två år senare gifte sig de lyckliga tu, och familjen växte därefter med sönerna Elvis och Maximilian.

Anjas ärliga ord om relationen till Filippas exmanBrand logo
Anjas ärliga ord om relationen till Filippas exman

Anja Pärsons beslut med hustrun Filippa Rådin

Men deras liv har inte varit utan motgångar. De har till exempel tvingats gå i parterapi.

– Vi går dit när vi känner att vi behöver en tredje part. Det är skönt att få verktyg med sig och vi vill visa andra att det inte är en speciellt stor grej att gå till en terapeut, inte minst i förebyggande syfte, har Anja sagt i en intervju med Hemmets journal.

Annons

Men nu har Anja och Filippa brottats med helt andra problem. En av deras kjolar har varit på vift!

Anja Pärson
Tur att det löste sig, Anja! Instagram

Kjolen glömdes kvar när Filippa och Anja flög från Umeå till Stockholm. Men tack vare deras följare kom plagget tillrätta, vilket de också bekräftade på Instagram.

Anja Pärson och Filippa Rådin
Hurra! Instagram

– Vi fick kontakt med piloten, det var räddningen!, säger Filippa till Expressen.

Annons

– Hon var ascool. 24 år gammal, styrman på den flygturen vi tog. Så fick vi en bild imorse med kjolen. Hon skrev ”jag hittade den här, har du någon på Arlanda som kan plocka upp den? Jag mellanlandar innan jag ska till London”, säger Anja.

Anja var märkbart rörd över all hjälp de fick när de gick ut med dilemmat.

– Det har varit ett underbart engagemang. Så många människor har varit involverade. Det är egentligen en liten sak men jag blir så lycklig av kärleken ibland oss, att man vill hjälpa varandra. Det visar på det fantastiska vi är, det svenska folket, som är så kärleksfulla, säger hon.

Annons