Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anja Pärsons tunga beslut med Filippa Rådin – pappren inskickade

14 okt, 2024, 15:00
Anja Pärson och Filippa Rådin
TT
Anja Pärson och Filippa Rådin har fattat sitt beslut – och skickat in pappren.
Annons

Anja Pärson och Filippa Rådin har varit tillsammans sedan 2008. Fyra år senare offentliggjorde de sin kärlek, i Anjas sommarprat, och sedan dess har de varit ett av Kändis-Sveriges mest omskrivna par.

Anjas ärliga ord om relationen till Filippas exmanBrand logo
Anjas ärliga ord om relationen till Filippas exman

Anja Pärsons tunga beslut med makan Filippa

Anja har varit öppen med att de har haft en "extremt stormig relation" – där bråken blivit så intensiva att Anja då och då fått lämna hemmet.

– Hon skickar ut mig i skogen, har Anja berättat för Svensk Dam.

Annons

Anja och Filippa har även gått i parterapi.

Anja Pärson och Filippa Rådin
Ta hand om er, Anja och Filippa! TT

– Vi är inte naiva, vi fattar att varken livet eller en relation alltid är på topp. Men vi utmanar varandra och utvecklas hela tiden, både som par och individer. Filippa och jag vet att vi vill leva resten av vårt liv tillsammans och skulle något uppstå mellan oss så har vi förmågan att alltid kunna prata med varandra, har Anja berättat för Hemmets journal.

Och den här realistiska synen på kärleken är något som ligger som en grund för hela äktenskapet. Anja och Filippa har fattat ett gemensamt beslut om att ha ett äktenskapsförord, rapporterar Hänt. Detta för att ha en färdig överenskommelse – ifall skilsmässan blir ett faktum.

Annons

Så fördelar Anja och Filippa tillgångarna

I äktenskapsförordet står det att egendom som parterna ska få behålla egendom man har förvärvat innan eller under äktenskapet. Avtalet är påskrivet av både Filippa och Anja och inskickat till berörd myndighet.

Så är även fallet med ett speciellt gåvobrev som Filippa har löst åt Anja. I det kan man läsa att Filippa generöst nog skänkt Anja 50 procent av familjens gemensamma hem i Umeå. Där bor paret tillsammans med sina tre barn.

Annons