Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anna Brolin försvinner från Efter fem – nu reagerar tittarna kraftigt!

13 aug, 2024, 12:00
Efter fem har dragit igång med en ny säsong – då saknas TV4-stjärnan Anna Brolin.
Annons

Anna Brolin har varit TV4 trogen i flera år. I dag räknas hon som en av kanalens mest erfarna programledare, med uppdrag som frontfigur i både nyhetsprogrammet Efter fem och dokusåpan Farmen.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Under sommaren har hon varit bosatt i en barack på en parkering i Skillingaryd. Där har hon haft nära till inspelningen av den nya säsongen av Farmen, samtidigt som hon kunnat njuta av sommaren i Småland.

”Då var vi framme vid dag 58 på Farmen! Många steg på skogsvägar har det blivit, många frisyrer också”, skriver Anna Brolin i ett nytt inlägg på Instagram.

Annons

Anna Brolin saknas i rutan

Samtidigt har en ny säsong av Efter fem satts i rullning. Programledaren Tilde de Paula är tillbaka från semestern och skriver lyckligt om att åter få träffa sina älskade kollegor.

Årets säsong rivstartade med en intervju med ingen mindre än pingisstjärnan Truls Möregårdh, som krönte stora framgångar under Olympiska spelen i Paris.

”Bästa första dagen på jobbet efter semestern! Fick träffa nationalhjälten och världens härligaste Truls Möregårdh”, skriver Tilde de Paula i ett inlägg på Instagram.

Annons

Tittarna reagerar kraftigt

Men Anna Brolin saknas i truppen. Hon är kvar i Skillingaryd och spelar in det sista av sitt älskade Farmen, samtidigt som kollegorna nu återförenats i studion hemma i Stockholm.

I programmets kommentarsfält är det tydligt att Anna Brolin är saknad. Några av tittarna har till och med bestämt sig för att vänta med nyhetsprogrammet tills TV4-stjärnan är tillbaka.

”Väntar tills Anna och Axel är tillbaka”, skriver en person.

Annons

”Väntar på Anna och Henrik”, skriver en annan.

Ja, förhoppningsvis dröjer det inte alltför lång tid tills Anna Brolin är tillbaka.

Anna Brolin
Anna Brolin saknas när Efter fem är tillbaka i TV4. Karin Törnblom/TT

Foto: TT/Instagram

Annons