Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anna Brolin visar officiellt upp relationen med TV4-kollegan – som man anat!

29 sep, 2024, 18:00
Anna Brolin
Anna Brolins lycka går inte att ta miste på – när hon visar upp relationen med nära TV4-kollegan!
Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Vi är vana att se Anna Brolin ratta tv som ett proffs, men privatlivet är hon lite tystare kring.

Och inte minst, kärlekslivet.

Men om man vill få en glimt av programledarens vardag har man ändå bäst chans på hennes Instagram. Och det är även här hon nu visar upp relationen med TV4-kollegan!

Annas hemlighetsmakeri

Att Anna föredrar att hålla delar av privatlivet just privat har blivit tydligt genom åren, inte minst efter hennes skilsmässa.

Hon och Jesper Rodhborn gick skilda vägar 2022. Då valde de att träda fram i ett gemensamt uttalande – där även önskan om att inte behövde ge ytterligare kommentarer framkom:

Annons

"Eftersom barnen är det i särklass viktigaste för oss så kommer detta inte kommenteras vidare och det hoppas vi kan respekteras", gick då att läsa.

Något både Anna och Jesper hållit sig till. Men andra delar av sin vardag kan programledaren ändå dela med sig av – som en rolig kväll med en viss Efter fem-kollega.

Under torsdagen slog hon och Henrik Alsterdal, i sällskap av Henriks make Anders Pihlblad, klackarna i taket på Göta Lejon i Stockholm där det vankades musikal, De' e' det här vi kallar kärlek.

Anna Brolin visar upp fina relationen

Det råder inga tvivel om att kollegorna hade en oförglömlig kväll. Alla tre höll sina Instagramföljare uppdaterade med fina bilder som också visar deras fina relation:

Annons

"Typiskt bra vänner som knyter en sko på regning trottoar", skriver Anna bland annat till en av bilderna.

Henrik Alsterdal och Anna Brolin på musikal
Henrik Alsterdal och Anna Brolin är uppenbart inte bara kolleger – de är också goda vänner. Foto: Instagram/annabrolin

Att Anna och Henrik kommer bra överens har blivit tydligt tidigare. Inte minst när den sistnämnda överraskade den sistnämnda med tårta i direktsändning när Anna fyllde år i maj:

– Det är ett tips att jobba på sin födelsedag när man har så här fina kollegor, sa en sprudlande Anna då.

Foto: TT, Instagram/annabrolin

Annons