Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anna Brolins olämpliga drag i livesändning – troschock!

11 sep, 2024, 10:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Det som inte får hända – händer!
Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Idag så kopplar nog de flesta ihop Anna Brolin med det populära reality-programmet Farmen.

Förutom detta är det många som ser henne när de kommer hem från långa arbetsdagar och slår på Efter Fem på TV:n. Där är hon en av de mest folkkära programledarna tillsammans med bland annat Tilde de Paula Eby och Axel Pileby.

Efter Fem är liveprogrammet som tar upp aktuella nyheter, snackisar, intervjuer och underhållning – något för alla helt enkelt!

Men när det är live kan det också hända incidenter – som inte står med på körschemat.

Annons
Blev inte som tänkt. TV4/Efter Fem.

Annas egna ord om troschocken!

Under tisdagen var det Anna Brolin och kollegan Henrik Alsterdal som rodda programmet och duon bjöd som alltid på ett underhållande och fullspäckat program.

Efteråt tog Brolin till Instagram för att beskriva eftermiddagens sändning, och hon passade på att hylla kollegorna.

– Ett kontrollrum som rockar. En ny utrikesminister. En USA-debatt med skyhöga insatser. Ett par ljuvliga 9:onde klassare. En mäklare som blev Jack Sparrow. Ett gäng surfande hundar, skriver hon.

Annons

Men sen öppnar hon upp om det som absolut inte fick hända. Hon berättar att det höll på att bli en troschock mitt i livesändning! Någonting som hon själv inte hade föredragit och kallar ”olämpligt”.

– Och en knapp som åkte upp på olämpligast möjliga ställe där en snabb manöver med manuskort räddade världen från ännu en troschock. Allt detta och lite till fick ta plats i kvällens Efter Fem som hittas på TV4 Play, skriver hon.

Fick göra en snabb manöver. TV4/Efter Fem.

En snabb lösning fick Anna verkligen till då varken vi här hemma eller i studion märkte att en knapp höll på att gå upp. Vilket proffs hon är!

Bild: TV4

Annons