Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anna Brolins oväntade agerande – doldes för tv-tittarna

06 sep, 2024, 20:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Magnus Lejhall/TT
Anna Brolin bjöd på en minst sagt oväntad gest – mitt på scen!
Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Det är nog ingen som missat veckans stora snackis – Kristallengalan såklart!

Galan där artister, producenter, regissörer, skådespelare och journalister bjuds in för en helkväll på Cirkus med prisutdelning i flera kategorier.

Mitt under prisutdelningen passade TV4-profilen Anna Brolin på att dela ut både en Kristall och en puss till sin kollega – något som höjde många ögonbryn i publiken!

Puss kollegan!Magnus Lejhall/TT

Idag så kopplar nog de flesta ihop Anna Brolin med det populära reality-programmet Farmen. Sedan flera år tillbaka är det hon som programleder den populära dokusåpan, kommer med direktiv och ser till så att deltagarna faktiskt sköter sina plikter som traditionella bönder.

Annons

Förutom detta är det många som ser henne när de kommer hem från långa arbetsdagar och slår på Efter Fem på TV:n. Där är hon en av de mest folkkära programledarna tillsammans med bland annat Tilde de Paula Eby och Axel Pileby.

Puss min kollega!

Under prisutdelningen igår så var det Anna som stod för utdelningen av priset för Årets sportproduktion.

– Vi berättar idrottshistorien för alla dem som bryr sig allra mest. Och det tycker jag att alla i den här kategorin har lyckats med utomordentligt, och då betonar jag: alla, sade Anna Brolin i sitt tal innan hon delade ut Kristallen.

Blev en rolig stämning!Magnus Lejhall/TT

Priset gick sedan till Viaplay och produktionen bakom handbolls-VM för damer, där Sverige kom på fjärde plats. Det var programledaren Suzanne Sjögren som klev upp för att ta emot det ärofyllda priset .

Annons

De båda omfamnade varandra – och Anna Brolin passade även på att dela ut en kyss till sin tidigare TV4-kollega på scen.

– Handbolls-VM fick en väldigt fin belöning! skriver Suzanne Sjögren på Instagram stories efteråt där hon poserar med kollegor och Kristallen.

Vi är glada över att se de forna kollegorna tillsammans igen och stort grattis Suzanne till vinsten!

Bild: TT

Annons