Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Anna Brolins trista besked – misstankarna stämmer

14 jul, 2024, 06:00
Anna Brolin delar nu med sig av tråkiga bilder från småländska Skillingaryd.
Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Till vardags huserar TV4-profilen Anna Brolin i Efter fem. Där står hon och berättar om nyhetsläget i Sverige, intervjuar aktuella personer och ser till att stilla alla svenskars nyhetssug.

Men när det vankas sommar har programmet semester. Det har dock inte Anna Brolin, som sedan flera år tillbaka tillbringat somrarna i småländska Skillingaryd för att spela in Farmen.

Inspelningen av den populära dokusåpan är inte alltid så bekväm och produktionen, med Anna Brolin i spetsen, tvingas bo i temporära baracker på en parkering nära skogen.

Annons
Anna Brolin
Anna Brolin bor i en barack på en parkering i Skillingaryd under Farmen-inspelningen.Karin Törnblom/TT

Anna Brolin varnad inför Farmen

Redan inför det stora Farmen-äventyret, där ett gäng deltagarna provar på livet som traditionella bönder, blev Anna Brolin varnad av en expert i Efter fem och medveten om att sommaren kanske inte skulle bli så bekväm.

Tydligen råder det någon slags mygginvasion i området, med ovanligt mycket skogsmygg. Inte heller vädret brukar vara någon höjdare just där programmet spelas in.

– Det regnar mycket i just den regionen. Och i dag har jag haft en direktsändning i ”Efter fem” där vi pratat om mygg. Experter larmar. De varnar för skogsmygg. Det är extra mycket i år, säger Anna Brolin till Expressen.

Annons

Anna Brolins trista besked

Och mycket riktig: det verkar regna som bara den i Skillingaryd. På Instagram delar Anna med sig av ett klipp från den småländska tätorten – och det är inget muntert väder hon bjuder på.

”Ur- och SKURsommaren fortsätter. Tacksam för sommarbilen som är gjord för off road-underlag. Men känner med alla som står stilla på E4:an...”, skriver hon till klippet.

I ett annat inlägg berättar dessutom Anna att hon även är mån om att få håret stylat på ett speciellt sätt.

Annons

”Ur och skur-produktionen fortsätter ! Så även önskemålen om vattentäta frillor: Nathalie Starcevic förverkligar”‚ skriver hon.

Nu håller vi tummarna för att solen letar sig fram i Skillingaryd och att Anna Brolin får en sommar som inte bara består av ”ur och skur”.

Anna Brolin
Anna Brolin visar upp den regniga mardrömmen i Skillingaryd.Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons