Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anna Brolins trista besked – nu tar hon farväl

19 aug, 2024, 19:00
Anna Brolin skriver nu om den känslosamma händelsen i Skillingaryd.
Annons

Anna Brolin är en av TV4:s mest erfarna programledare. Hon kan utföra såväl en direktsändning som ett förinspelat program, och med sin kunskap har hon seglat upp som en av kanalens mest folkkära profiler.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Sedan flera år tillbaka är hon programledare för hyllade aktualitetsprogrammet Efter fem, men hon är också den programledare som fått förmånen att ansvara för den omåttligt populära dokusåpan Farmen.

I sommar har hon bott i en barack på en parkering i Skillingaryd. Farmen spelas nämligen in i den småländska orten och Anna och resten av produktionen vill så klart ha nära till inspelningsplatsen.

Annons
Anna Brolin
Den erfarna TV4-programledaren Anna Brolin. Karin Törnblom/TT

Anna Brolin har avslutat

Nu har det dock blivit dags att ta farväl av inspelningen och parkeringen i Skillingaryd. Anna Brolin har spelat in sista avsnittet och i ett inlägg på Instagram skriver hon ett känslosamt inlägg om att behöva lämna de småländska skogarna.

”63 dagar i skogen gör saker med alla”, skriver hon och fortsätter att berätta om det trista beskedet i ett annat inlägg:

”I slutet av sommaren… Finaldag! Och en av de häftigaste finalerna som jag fått bevittna live”.

Annons

Tittarna reagerar kraftigt

Att Anna nu lämnar Farmen-inspelningen tycker många av tittarna är tråkigt. Samtidigt är de väldigt sugna att få se resultatet och kan knappt bärga sig att få sätta tänderna i kommande säsongen.

”Tack för en fantastisk sommar, du är grym”, skriver en person.

”Ser jag mkt fram emot. Så fin du är”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons