Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anna Skippers stora sorg i tv - blir känslosam: ”Missat mina barns barndom”

10 okt, 2024, 15:30
Anna Skipper berättar om svåra tiden i Malou von Sivers ”Efter tio”.
Annons

Anna Skipper tycktes vara den evige matkritikern. Hon reste land och rike runt, träffade både vanliga och kända människor, redo att filterlöst berätta hur de skulle tänka kring kosten och vad de behövde göra för att leva ett hälsosammare liv.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

”Du kan inte äta det här skräpet som du gör”, kunde hon säga, samtidigt som hon ögnade igenom ett kylskåp fullproppat med onyttigheter och peka på bovarna i det matdrama som hon var där för att lösa.

Programmet ”Du är vad du äter” sändes på TV3 fram till 2012. Anna var då en av Sveriges största tv-profiler – och det fanns inga som helst tecken på att hon skulle lämna rampljuset.

Annons
Anna Skipper
Kostexperten Anna Skipper tycks uppskatta sparris. Marc Femenia/TT

Anna Skippers tuffa ord i tv

På grund av sin popularitet var hon även en självklar gäst i populära intervjuprogram som Malou von Sivers ”Efter tio”.

Hon var även modig nog att öppna upp sig och berätta om tuffa tider i livet, som när hennes barn var små och hon inte riktigt kände att hon fanns där för dem.

– Jag var ganska frånvarande fysiskt, jag var inte där, sa hon i programmet och ansåg att hon försummat sina barn.

– Jag ångrar mycket. Jag har missat mina barns barndom.

Annons

Så lever Anna Skipper i dag

Intervjun med Malou gjordes för över tio år sedan. Anna berättade då att hon med åren fått en fin relation till sina barn och hoppades att hon i framtiden skulle få äran att bli mormor.

I dag har hon lämnat rampljuset bakom sig. Sedan flera år tillbaka lever hon och maken Bob Evertse i Amsterdam, långt bort från det offentliga liv Anna var så van vid hemma i Sverige.

Enligt tidigare uppgifter driver Anna en delikatessbutik, och håller både matlagningskurser och hälsoresor. Hon har också märket Epic spice Napa Valley, som gör kryddblandningar.

Bob Evertse och Anna Skipper
Anna Skipper med maken Bob Evertse på Kristallen-galan 2012. Patrik Österberg/TT

Foto: TT

Annons