Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Armand Duplantis beslut med flickvännen Desiré – därför har han lämnat

13 aug, 2024, 12:30
Armand Duplantis och Desiré Inglander
TT
Armand Duplantis berättar om varför han valde att lämna.
Annons

Det finns få idrottare i världen med samma stjärnglans som Armand Duplantis. Speciellt efter OS i Paris, som slutade på absolut bästa sätt för svensken: med både guld och nytt världsrekord.

I samma veva har även Armands flickvän Desiré Inglander fått väldigt mycket uppmärksamhet. Hon har varit "Mondos" trogna följeslagare, ständigt vid sin pojkväns sida, redo med stöttning och pepp.

Armand Duplantis chock om prins Daniel: ”På riktigt?!”Brand logo
Armand Duplantis chock om prins Daniel: ”På riktigt?!”

Armand Duplantis om varför han och Desiré Inglander lämnade

Armand och Desiré har var tillsammans sedan 2020 och bor i en lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. De firade guldet med en gemensam kärlekssemester i Grekland – som "Mondo" plötsligt avbröt. Han lämnade för att resa till Sverige och träffa fans i Mall of Scandinavia.

– Jag ville fira guldet och de har det här evenemanget för alla som får medalj. Jag tror att det är jätteviktigt, dels att få fira med alla barn så klart men också med de som stöttar mig mest. Vi hade lite semester emellan, men det var dags att komma tillbaka och fira med alla nu, säger ”Mondo" till Expressen.

Annons

Armand Duplantis om kärleken: "Sov väldigt mycket"

Semestern var ett välkommet avbrott för både Armand och Desiré. OS-perioden tömde dem på energi – av förklarliga skäl.

– Vi gjorde inte så mycket faktiskt. Vi sov väldigt mycket, åt middag på restaurang. Men det var exakt vad jag ville göra och vad vi båda behövde, jag tror nästan att hon var tröttare än mig så vi behövde bara sova och slappna av. Vi hade larm varje dag typ halv elva men det kändes ändå som klockan sex varje morgon, jag kunde inte fatta det. Men det var väldigt skönt och avslappnat, säger Armand.

Det unga paret är inte förlovade, men det är tydligt att de ändå att har vigt sina framtider åt varandra.

– Jag vill gifta mig och jag vill ha barn, jag vill ha allting, sa Armand när han och Desiré gästade Bianca Ingrossos talkshow.

Annons