Åsa och Emilio Ingrosso bekräftar – beslutet i relationen efter åtta år som gifta
Emilio och Åsa Ingrosso delar själva med sig av lyckan!
Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso lever ett lyxliv som få bara kan drömma om. Livet i La Bonanova på Mallorca varvas med ett annat i en lägenhet i Vasastan i centrala Stockholm.
Tillsammans äger de ett krogimperium, med restauranger i både varma Spanien och det mindre varma Sverige. Det innebär också så klart att det blir en hel del pendlande mellan länderna.
Föga förvånande var det just på en restaurang på Mallorca som Åsa och Emilio träffade varandra för första gången. Sedan åtta år tillbaka är paret gifta och driver i dag flera restauranger tillsammans.
Emilio Ingrosso om att jobba med Åsa Ingrosso
Att både vara gifta och arbetskollegor har sina utmaningar, men lyckligtvis har Åsa och Emilio lyckats hitta den så viktiga balansen och vet vad som krävs för att vara framgångsrika på bägge fronter.
– Vi är väldigt lika, vi älskar detaljer och sätter ribban väldigt högt. Det är högt i tak när vi gör saker, det finns inget som man egentligen inte kan göra. Allt som man ”inte kan göra” ska vi försöka att göra, så att vi överraskar folk och överraskar oss själva. Vi är bra på att dra det till att man nästan ramlar över, har Emilio sagt till Expressen.
Öppnar nya restaurangen Aperitivo
Ribban sätts onekligen högt. Inom kort kommer paret öppna en ny restaurang i Stockholm. Den här gången blir det ett franskt tema, långt ifrån det italienska köket som annars ligger Emilio så varmt om hjärtat.
”Sååå otroligt glada och förväntansfulla inför denna nya restaurang. Aperitivo - By Ingrosso. För första gången lämnar vi det italienska köket och välkomnar en massa andra både viner och maträtter ifrån andra länder”, skriver man i ett inlägg på restaurangens Instagram och fortsätter:
”Det här blir en internationell krog där vi även satt några svenska rätter på menyn. Självklart kommer vi ha lite sköna pastarätter kvar. Med italienare i familjen så är pastan en religon man inte kan negligera”.
Åsa Ingrosso om att jobba med Emilio
Parets första restaurang, La Perla, öppnades 2015 i Parma. Sedan dess har paret lanserat La Perla i Stockholm samt restaurangen Scarpetta och är mitt uppe i öppningen av restaurangen Omino.
När man har så mycket att stå i är det verkligen tur att man delar samma intresse. Jobbet är även ett hett samtalsämne hemma i hemmet, har Åsa avslöjat i en intervju i P4 Extra med Titti Schultz.
– Konstant, vi kan till och med vakna mitt i natten då någon har kommit på något och börja diskutera idéer. Vi är så lika, det skulle inte gå annars. Man måste vara såhär om vi ska kunna jobba och leva tillsammans och ha ett äktenskap i jobbet.
Foto: TT