Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Babybesked i Nyhetsmorgons direktsändning – får alla att smälta!

18 okt, 2024, 04:30
TV4-profilen delar med sig av ett urgulligt babybesked i Nyhetsmorgons direktsändning.
Annons

I Nyhetsmorgon blandas högt och lågt – och allvar med skratt. Och under torsdagens sändning rymde också ett babybesked i mixen!

Här berättar TV4-profilen om den omtalade bebislyckan – som får alla att smälta.

Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”Brand logo
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”

Bebisbesked i Nyhetsmorgon – berättar nu

Ja, det är när nyhetsankaret Johan Macéus gästar Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritter i studion som han har glada nyheter att dela med sig av.

– Nu! 30 sekunder sötchock!, säger Thomas Ritter i programmet.

Annons
Programledarna i Nyhetsmorgon
Foto: TV4

Johan Macéus berättar om fyra små geopardbebisar som föddes inatt i Norge – och det är svårt att inte smälta när bilderna visas i sändning.

– Kolla på de här små gosiga, härliga, gepard-cubbsen! De här föddes i natt, sista 03:30, i den norska djurparken i Kristiansand.

Geparden Canelle med sina ungar
Vilken liten sötnos! Dyreparken

– Geparden är starkt utrotad, och det här är en del i ett europeiskt program för att bevara den här stamman. Mamma Canelle födde de här fyra små sötisarna, och ser ut att må väldigt bra, även om de är farliga som vi vet – så är de lika söta.

Annons

– Tänk att norrmännen kan leverera sötchockar också!, skojar Rania.

Bebisarna föddes i direktsändning

Det blev en lång natt för mamman Canelle, 5, som födde den första småttingen vid 22-tiden. Bebisarna är hennes första nedkomst, och Olav Åsland som är djurskötare på parken hon bott på sedan 2021 hade glädjande besked om den nyblivna mamman:

– Hon verkar lugn och avslappnad. Det är fint att se!

Dessutom har de fyra bebisarna fötts rakt in i kändisskapet – inte bara för att de hyllas i Nyhetsmorgon. Hela födseln sändes nämligen direkt på YouTube, för nattugglan att följa.

Geparden Canelle
Bra jobbat, Canelle! Dyreparken

Foto: TV4

Annons