Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bästa vännen upprörd över händelsen framför Pernilla: ”Fy fan”

18 sep, 2024, 08:00
Sofia Wistam berättar nu själv om den dramatiska händelsen – blev inte alls som hon tänkt.
Annons

Pernilla Wahlgren har i stort sett växt upp i rampljuset. Under åren har det blivit en hel del musikaler, teateruppsättningar, tv-program och programledarroller.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Längs vägen har hon samlat på sig ett gäng kändisvänner. En av dem är tv-profilen Sofia Wistam, som Pernilla även driver den populära podden ”Wahlgren & Wistam” med.

När Pernilla gifte sig med sin älskade Christian Bauer i spanska Marbella var Sofia Wistam självklart en av brudtärnorna, vilket vittnar om att deras vänskap är stark och blomstrande.

Annons
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam är inte bara kändisar – de är även bästa vänner! Karin Törnblom/TT

Sofia Wistam upprörd

Även om bröllopet var sagolikt, och festligheterna pågick i tre dagar, var det en trist händelse som fick Sofia Wistam att se tillbaka på vigseln i något mindre trevligt ögonblick.

När hon skulle ta sig fram till vigselplatsen sprack hennes klänning. Hela blixtlåset på vänster sida gick upp och Sofia fick kämpa för att dölja klänningens förrädiska tyg.

– Jag gick ju då, om ni ser bilder på det här, så gick jag med armen rakt ner och försökte dölja det här, säger Sofia Wistam i podcasten ”Wahlgren & Wistam”.

Annons

Pernilla Wahlgrens problem

Även Pernilla Wahlgren visade sig ha vissa problem inför vigseln. Hon kom inridandes på en svart häst, men hade strax innan haft stora problem med att ta sig upp på det fyrbenta djurets rygg.

– Fy fan, det kommer komma i ”Wahlgrens värld”. Så typiskt mig, varför klev jag inte upp lite graciöst längre bort, i god tid?, säger hon och fortsätter:

– Då tänkte jag, fan jag håller på att ramla av hästen. För jag satt ju på en damsadel och vi gick nerför en backe så det blev ju lite lutning. Jag ville sitta graciöst och hålla händerna framför mig men jag höll en hand där bak för att hålla mig trygg.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Här gifter sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Stefan Jerrevång / Aftonbladet / TT

Foto: TT

Annons