Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Beskedet om programledaren i Bingolotto – efter alla älskade år i rutan

25 aug, 2024, 12:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
ADAM IHSE / TT
Beskedet som får alla tittare att reagera!
Annons
Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sigBrand logo
Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sig

Folkspels kända program Bingolotto har funnits med enda sedan 1991. Och programmet har drivits av alla möjliga profiler – bland annat den legendariska ”Leif Loket” Olsson, Lasse Kronér, Gunde Svan och nu Lotta Engberg.

Inte bara är det programledarna som står för underhållningen utan även programmets gäster. Nu kommer Lotta Engberg med ett nytt beslut – om en viss gäst som vi fått se innan.

Lotta Engberg. ADAM IHSE / TT

Med Lotta vid rodret blev det fart på programmet. Hennes säsongspremiär sågs av 475 000 tittare, vilket då även blev tittarrekord!

Annons

Något ännu mer meriterande var att Loket själv berömde Lotta för hennes insats och berättade hur positivt överraskad han var över vad Lotta gjort med BingoLotto.

Lotta har nu varit en frontfigur för programmet i 16 år – det är något att skryta om!

Gör sig redo för programmet!

Nu närmar sig premiären med stormsteg och både programledarna och artisterna förbereder sig för fullt. En artist kommer med ett riktigt glädjebesked, nämligen att han gör comeback i programmet och det är ingen mindre än David Lindgren!

Annons

David dyker upp under söndagen tillsammans med andra artister som Boris René, Greg Curtis, Erik Segerstedt och Mattias Andréasson.

Nu berättar sångaren själv att han njuter till fullo av den sista semestertiden för att sedan kunna ladda upp inför Bingolotto.

"Ni kan kolla in oss på Bingolotto oxå på söndag! Då blir det boyband!" Skriver han.

Det ska bli roligt att se vad David bjuder på denna gången i programmet. Och stort lycka till önskar vi också till Lotta såklart!

Bild: TT/Instagram

Annons