Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bianca Ingrossos bomb – avslöjar allt om relationen: ”Sexig”

26 sep, 2024, 13:00
Bianca Ingrosso
TT
Bianca Ingrosso berättar om den nya relationen!
Annons

Bianca Ingrosso är en person med få hemligheter. Hon tillhör trots allt en av Sveriges mest omskrivna familjer – och har själv synts i rutan sedan väldigt unga år.

I realityserien Wahlgrens värld har vi fått veta mer om Bianca än vi någonsin kunde ha hoppats på. Men vi vet inte allt.

Dåliga stämningen efter orden – Bianca Ingrosso: ”Men snälla”Brand logo
Dåliga stämningen efter orden – Bianca Ingrosso: ”Men snälla”

Bianca Ingrosso om nya relationen: "Sexig"

Det framgick när Bianca höll frågestund på sin Youtube-kanal, och hon plötsligt släppte en bomb.

Bianca Ingrosso
Så fint att ni två funnit varandra! TT

Biancas bror Oliver Ingrosso och hans flickvän Zoe-Fay Brown fick en son i september 2023. De döpte gossen till Kalí Ennio Brown Ingrosso.

Annons

Nu är de gravida igen – och det var med anledning av detta som vi fick reda på mer om Biancas relation med Zoe-Fay.

– Jag har känt Zoe jättelänge. Långt innan hon träffade Oliver. Vi har gemensamma vänner, säger Bianca enligt Expressen.

Bianca öser beröm över sin svägerska.

– Hon är inte så där, du vet när man träffar folk som man inte känner så väl, det är inte så att hon försöker att lära känna en. Det är det värsta jag vet, du vet när man är överdrivet trevlig. Men man kan nästan ibland tro att hon couldn't care less about you.

– Men det är bara att hon är väldigt fucking chill och sexig.

Bianca Ingrossos tankar om drömpojkvännen

Kanske är det en manlig version av Zoe-Fay som Bianca hoppas på att träffa framöver! Det lät nästan så när hon gästade podcasten Högt i tak med Sanna Guidetti och Rosanna Charles.

– Jag vill ha någon som älskar att utmana sig själv. Jag behöver någon som har en sådan enorm drivkraft och drivs av sin egen drivkraft och där man har en ganska tydlig intention och följer sin egen magkänsla men ändå är väldigt lyhörd, sa Bianca då.

Annons