Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg Höiby

Reagerar kraftigt efter bilderna på sonen – Zlatan och Helena informerade: ”Sjukt”

12 jul, 2024, 17:00
Bilderna på sonen Maximilian Ibrahimovic sprids nu över hela världen.
Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Till tonerna av vilda applåder och gutturala läten, stegade Zlatan Ibrahimovic ut på San Siros fotbollsplan för att ta ett sista farväl och lägga de berömda fotbollskorna på hyllan.

I publiken satt Helena Seger och torkade tårarna, fullt medveten om att hennes älskade Zlatan nu lämnade något som präglat stora delar av deras relation och familjeliv.

– Hon gav upp sin karriär för min skull. Föreställ dig att du ger upp allt för en person. Dina drömmar, saker du vill uppnå, dina mål. Jag är väldigt tacksam att jag har henne, säger Zlatan Ibrahimovic.

Annons
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic har lagt fotbollsskorna på hyllan.Stefan Jerrevång/TT

Här dyker Zlatans son upp

Zlatans tid som fotbollsproffs må vara förbi, men sönerna Maximilian och Vincent går i sin fars fotspår och har visat att de likt sin pappa sitter inne på ett par bra fötter.

Sonen Maximilian tycks även ha ärvt pappa Zlatans skojfriska sida. När Zlatan gästade Youtube-stjärnan IShowSpeeds livesändning fick man även en glimt av den yngre varianten.

Maximilian passade då på att skoja till det lite. Han vände sig mot kameran och berättade att han var glad att han inte ärvt sin pappas näsa, något som roade många som följde sändningen.

Annons
@dopest.se Är dom lika? Speed träffar Zlatans son Maximilian Ibrahimović 😂⚽️ #zlatanibrahimovic #ishowspeed #fördig @IShowSpeed @Zlatan Ibrahimović ♬ CALMA - Y4ska & Dizzy

Reagerar kraftigt: ”Sjukt”

Klippet har sedan dess blivit viralt. Många tycker att Zlatan och Maximilian är otroligt lika varandra och delar något så smittande som skrattet.

”Helt sjukt likt”, skriver en person.

”Skrattet är sjukt lika”, skriver en annan.

”Det där skrattet… det behövs inget DNA-test där”, skriver en tredje.

Foto: TT/Tiktok

Annons