Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bilderna på Zlatan som Helena Seger inte vill se – beteendet chockar alla

08 okt, 2024, 11:00
Här är bilderna som Helena Seger inte vill se – sker när Zlatan sitter i publiken.
Annons

Zlatan Ibrahimovic sa att han ingen visste om hans beslut, att han valt att ligga lågt, men man får ändå anta att hans hustru Helena Seger hade sina aningar om vad som väntade.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

När han klev ut på San Siros fotbollsplan möttes han av vilda hurrarop och frenetiska applåder. Zlatan hade bestämt sig för att avsluta spelarkarriären och ta farväl av sporten han älskat, samtidigt som Helena satt i publiken och torkade tårarna.

– Tiden har kommit för att säga hej då till fotbollen, men inte till er, sa Zlatan i samband med avskedet och bekräftade sedan på följande presskonferens att han mycket riktigt avslutar karriären.

Annons
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic på plats i Florens för att följa sitt älskade Milan. Roberta Corradin/IPA Sport / ipa-agency.net

Zlatans nya liv med Helena

Sedan dess har mycket förändrats i Zlatans och Helenas liv. Fotbollen har fått fortsatt fokus, men i stället för spelare har han klivit in i rollen som rådgivare åt ledningen i Milan.

Milan följer han flitigt. Förra veckan var han på plats på Stadio Artemio Franchi i Florens när laget mötte rivalen Fiorentina och följde händelserna på plan.

Supportrarnas beteende

Men upplevelsen blev inte alls vad Zlatan hade hoppats på. Inför matchen hade Fiorentina-supportrarna vecklat ut en banderoll där det stod ”Vår värld tillåter inga intressen” och sjöng ord som ”ni är skrattretande” och ”ni är Italiens fördärv”.

Annons

Inte nog med att Zlatan och hans älskade klubb hånades inför alla, han fick även bevittna sitt lag förlora med 2-1 och hemresan till Milan blev bra mycket tyngre än vad Zlatan önskat.

Helena Seger
Helena Seger blev säkert inte nöjd med hånet mot Milan och Zlatan. Jonathan Moscrop

Foto: TT

Annons