Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Björn Ulvaeus, 79, beteende förvirrar i direktsändning – Jenny måste bryta

21 okt, 2024, 13:00
Björn Ulvaeus och Jenny Strömstedt
Björn Ulvaeus förvirrar i direktsända Nyhetsmorgon – till den grad att Jenny måste bryta det hon gör för att kommentera situationen.
Annons
SE FILMEN: Här återförenas ABBA på Kungliga slottet!Brand logo
SE FILMEN: Här återförenas ABBA på Kungliga slottet!

Vi är vana att se Jenny Strömstedt ratta Nyhetsmorgon som ett proffs men i lördagens sändning uppstår en märklig situation.

Allt sker medan Björn Ulvaeus är på tapeten. Och stämningen blir bara mer och mer förvirrad, innan Jenny till slut måste bryta:

"Hur tycker ni det här går...?", måste hon fråga gästerna i studion.

Björn i fokus i Nyhetsmorgon

Björn Ulvaeus och ABBA har förvisso aldrig slutat vara aktuella men de senaste åren är musikgruppen i ropet med ny kraft.

ABBA gjorde ju som bekant en efterlängtad comeback för tre år sedan och deras ABBA Voyage-show i London fortsätter vara en succé.

Och vi har även sett ABBA-medlemmarna i fler mediala sammanhang, och också när de inte själva är i rummet diskuteras de ofta, vilket är fallet i lördagens Nyhetsmorgon.

Annons

Då är nämligen en ABBA-hyllning på tapeten med Peter Jöback, Petra Marklund, Thomas Andersson Wij och Linnea Hendrix i studion. Och allt ska ledas av programledaren för dagen, Jenny Strömstedt.

Men allt går inte riktigt som tänkt. Nej, nästan allt som kan gå fel går fel!

Stor förvirring kring Björn Ulvaeus

Artisterna ska nämligen inte bara uppträda i det direktsända programmet utan får även göra ett litet ABBA-quiz.

Men det är här stor förvirring uppstår. Jenny frågar vilken ABBA-medlem som odlade skägg först, varpå artisterna ska hålla upp bild på rätt person.

Och alla håller upp samma ABBA-man, en bild på Benny Andersson. Men Jenny blandar ihop männen, och säger att alla har rätt med "Björn".

Annons

Peter, Petra, Thomas och Linnea ser förvirrade ut innan Jenny rättar sig, det ju är Benny på bilderna!

Men sedan blir det fel igen. Jenny säger att det är rätt att Benny odlade skägget först, men sedan läser hon i sina manuspapper och utbrister "nej, Björn!".

Ja, stor förvirring med andra ord över ABBA-männens skäggbeteenden. Något som får Jenny att bryta lite snabbt med quizet för att kommentera alla tokigheter:

"Hur tycker ni det går med det här quizet?".

Se den roliga situationen här nedan!

Foto: Instagram, Skärmdump TV4

Annons