Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Camilla Hamid, 32, visar upp nya efter skilsmässan – är som man anat!

23 jul, 2024, 04:00
Camilla Hamid
Camilla Hamids skilsmässa skakade om TV4-profilen – men nu kan hon berätta om en helt ny lycka!
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Camilla Hamid, 32, är den omtyckta kocken vars leende - och bakverk - lyser upp Nyhetsmorgon varje gång hon är i rutan.

Men sanningen är att Camilla har betydligt fler strängar på sin lyra och relativt nyligen gick hon igenom en stor förändring:

Hon skilde sig efter 11 år.

Nu lever Camilla en annan vardag och kan med glädje berätta om det nya som lyser upp hennes liv – som inte är helt oväntat...

Camilla Hamid om skilsmässan

Camilla och ex-maken var gifta i över ett decennium och har välkomnat två barn till världe men i slutet av 2022 fick vi veta att kärlekssagan var över.

Det meddelade Camilla på Instagram där hon också tydliggjorde att hon och ex-maken fortfarande var vänner och "alltid kommer vara ett team".

Annons

Samtidigt har TV4-profilen inte hymlat med att skilsmässan var tuff. Som hon sa när hon gästade Carina Bergfeldt ett år efter omvärlden blev varse om uppbrottet:

– Inget kunde förbereda mig på hur jobbigt det var. Även om det var ett beslut man tog tillsammans, så… jag har varit så ledsen. Det är en sorg. Jag brann så mycket för ge mina barn den här hela familjen, det var allt som betydde något. Och nu kan jag inte göra det längre.

Så uppbrottet har av naturliga skäl tagit hårt på Camilla. Men nu, två år senare, har hon också gått in i en ny vardag som bringar henne mycket lycka. Och det är inte ett helt oväntat nytt projekt hon kastat sig in i.

Camilla Hamid berättar om lyckan

Närmare bestämt har Camilla startat upp två kaféer som båda blivit riktiga succéer. Något som går helt i linje med hennes bakglädje och entreprenörsanda – så visst kunde man ana att det skulle bli så här?

Och Camilla själv är väldigt glad över att allt gått så bra. Som hon säger i en ny intervju med Expressen:

– Nu har vi ändå haft en enhet vid Sankt Eriksplan öppen i ett halvår och så fick vi kö igen på det nya stället. Så det måste innebära att jag gör något rätt.

Hon utesluter inte heller att öppna ännu fler kaféer men för nu fokuserar hon på de två hon redan startat upp:

– Det är kul att så många många vill komma, säger hon i intervjun.

Foto: Skärmdump TV4

Annons