Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Camilla Läckbergs tuffa beslut med Simon Sköld – pappren inskickade

17 sep, 2024, 17:30
Simon Sköld och Camilla Läckberg
TT
Camilla Läckberg och Simon Sköld har fattat sitt beslut – och skickat in pappren.
Annons

Stjärnförfattaren Camilla Läckberg och MMA-fightern Simon Sköld är ett av Sveriges mest uppmärksammade kändispar. De blev tillsammans efter att Camilla brutit upp med tidigare partnern Martin Melin.

Paret, som gifte sig 2017, manifesterar ofta sina kärlek på de sociala medierna. Men bakom alla kyssar och ömhetsbetygelser finns en hemlig överenskommelse.

Nu har pappren blivit inskickade, rapporterar Aftonbladet.

5 saker du inte visste om kungen!Brand logo
5 saker du inte visste om kungen!

Camilla Läckberg och Simon Sköld har skickat in papprena

Simon Sköld och Camilla Läckberg
Bra att ni har valt själva! TT

Camilla och Simon har nämligen skrivit under ett äktenskapsförord, där det tydligt stipuleras att all egendom som makarna skaffat sig före och under äktenskapet ska klassas som enskild egendom. En skilsmässa skulle därmed bli relativt smärtfri, ekonomiskt i alla fall, för båda parterna.

Annons

Camilla har mer eller mindre erkänt att det var hon som insisterade på äktenskapsförord.

– Det hade jag i mitt förra äktenskap också, sa hon till Emil Persson när hon gästade Fördomspodden.

Camilla är den store försörjaren i familjen. Hennes bolag, Camlac, omsatte i fjol över 47 miljoner kronor, kan Svensk Dam avslöja.

Men Camilla är generös och har skapat ett riktigt drömliv åt sig själv och Simon.

De bodde tidigare i en 237 kvadratmeter stor sexrummare på Södermalm, men beslutade sig hösten 2021 för att sälja den och istället flytta till en stor och fin villa i Enskede.

Dessutom äger paret en riktig lyxbostad som de kallar Villa Lumos på Tyresö.

Ekonomiska överenskommelsen – det fick Simon Sköld

Camillas och Simons ekonomiska överenskommelser har väckt uppmärksamhet tidigare. Vid en av Simons födelsedagar gav Camilla sin make en procent av den 237 kvadratmeter, 2,37 kvadratmeter, stora lägenheten på Södermalm. Den ytan hade ett värde på 235 000 kronor – en fin födelsedagspresent får man säga!

Annons