Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carina Bergfeldt får motta kritik – uppförandet på restaurangen upprör

02 aug, 2024, 15:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Carina Bergfeldt.
Nu möts programledaren av kritik. Foto: TT.
Nu riktas kritik mot programledaren.
Annons
Carina Bergfeldt obekväm efter Peter Apelgrens intima avslöjandeBrand logo
Carina Bergfeldt obekväm efter Peter Apelgrens intima avslöjande

Just nu är Carina Bergfeldt ledig från sin talkshow med samma namn och njuter av semestern.

Hon går fortfarande att se på tv i nya säsongen av Drömlandet som går på SVT. Där hon upptäcker Australien tillsammans med programledaren Farah Abadi.

Under semester har Bergfeldt njutit av både sol och bad samt ett och annat restaurangbesök tillsammans med familjen. Efter ett av restaurangbesöken har Carina dessvärre fått motta kritik.

Kritiseras för sitt uppförande

För drygt en veckan sedan stod ett restaurangbesök på schemat för Carina, hennes man Jesper Zølck och deras son Hamilton.

Tillsammans beställde dem in en ostbuffé och Carina förevigade stunden med en bild som hon sedan delade på sin Instagram.

Annons

Under inlägget delade hon med sig av upplevelsen på restaurangen – något hon nu fått motta kritik för i kommentarsfältet.

Under bilden skrev Carina att de suttit bredvid två personer som var på en första dejt tillsammans. En dejt Carina och hennes man valde att tjuvlyssna på.

Se Carinas inlägg nedan:

"Tråkigt att hänga ut dem"

Under bilden valde Carina att dela med sig av några samtalsämnen hon och hennes man hörde paret prata om.

"Vi är på ostbuffé och har ingenting att säga varandra för paret vi delar bord med är på vad som måste vara deras första dejt och vi är upptagna med att tjuvlyssna. Älskar detta! Hoppas att de blir jättelyckliga och pratar om allt och inget för evigt", skrev Carina under bilden från restaurangen.

I kommentarsfältet reagerade Carinas följare.

"Taskigt att hänga ut dom offentligt", skrev en följare.

Något Carina snabbt svarade på med kommentaren:

"Hur i hela friden hänger jag ut dem? Vet du eller någon annan vilka de är efter det här inlägget? I såna fall har du synska krafter.", svarade Carina.

Efter svaret fick Carina medhåll från flera andra följare.

Foto: TT, Instagram/Carina Bergfeldt.

Annons