Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carina Bergfeldts beslut med maken – efter 5 år som gifta

09 sep, 2024, 16:30
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Carina Bergfeldt.
Foto: TT, Instagram/Carina Bergfeldt.
Carina Bergfeldt tvingas fatta ett tufft beslut.
Annons
Carina Bergfeldt obekväm efter Peter Apelgrens intima avslöjandeBrand logo
Carina Bergfeldt obekväm efter Peter Apelgrens intima avslöjande

Carina Bergfeldt är kvinnan med sin egna talkshow. I hennes program bjuder hon in intressanta gäster, välkända profiler och artister.

Just nu är hon även aktuell i den nya säsongen av Drömlandet på SVT Play – där hon upptäcker Australien tillsammans med kollegan Farah Abadi.

När hon inte syns i tv-rutan umgås hon med sin kära familj – maken Jesper Zølck och sonen Hamilton. Under måndagen tvingades hon fatta ett tufft beslut inför Jesper – den utgjorde nämligen en alldeles speciell dag.

Hyllningen på bemärkelsedagen

Måndagen den nionde september är inte vilken måndag som helst – iallafall inte för Carinas make Jesper. Han fyller nämligen 45 år! Födelsedagen tvingade Carina att ta ett svårt beslut. För vad skriver man egentligen till den man älskar – det man vill säga kan ju ibland vara svårt att få ut i ord.

På sin Instagram delade hon ett ihopklipp av videoklipp på sin älskade make.

Uttrycker att en bild säger mer än tusen ord räckte inte för Carina som under inlägget skrev en lång och kärleksfull text tillägnad sin man.

Annons

"Du fyller 45 och det är den åttonde födelsedagen jag får fira dig på.", inledde Carina texten med.

"Love of my life"

I sitt inlägg blickar Carina tillbaka till den första av Jespers födelsedagar som hon fick vara med och fira.

"Din första födelsedag var jag så nervös.Jag ville att allt skulle vara perfekt. Jag gjorde en tårta av ditt favoritgodis, köpte dyra presenter och sminkade mig så att jag skulle vara fin.Jag kände dig inte så väl då. Vi var nykära och jag trodde att alla de där sakerna spelade roll. Nu vet jag bättre.", skriver Carina och fortsätter:

"De senaste åren har din present varit att jag fixar barnvakt, så att du får fira själv, med en öl och en fotbollsmatch. Ditt happy place."

Carina beskriver hennes tacksamhet för Jesper och uttrycker hur han har fått henne att förstå hur viktigt snällhet är. Hon berättar hur snällt deras förhållande är och hur allt landar mjukt hos Jesper.

"Tack för att du klev in i mitt liv och visade mig hur kärlek ska vara. Tålmodig och god. Ömsint. Rolig. Äventyrlig. Men framför allt snäll. Grattis på födelsedagen, Love of my life.", avslutar Carina inlägget med.

Annons