Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sanna Nielsen visar upp familjelyckan: “Min lilla fina”

09 sep, 2024, 09:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Sanna Nielsen.
Foto: TT.
Delar med sig av lyckan och visar stolt upp.
Annons
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen är aktuell med nypremiären av musikalen Änglagård – den mycket uppskattade föreställningen som hade premiär i höstas.

Där axlar hon rollen som Rut Flogfält från Yxared och har tagit över stafettpinnen från Helene Sjöholm som spelade henne först.

När Sanna kom hem från premiärveckan väntade en lycklig överraskning – som hon nu väljer att dela med sig av.

"Min lilla fina pojke"

Sanna har tillsammans med sambon och gitarristen Joakim Ramsell sonen Gibson. Idag är han 2 år gammal och får ibland följa med mamma och pappa när de är ute och spelar.

Annons

För ibland gör de musik tillsammans. Som i somras när paret bjöd på flera spelningar – bland annat i Fröslunda Hage i Enköping.

Det var en förväntansfull Gibson som väntade på att mamma skulle komma hem från premiärveckan på Oscarsteatern i Stockholm. Han hade nämligen förberett en överraskning.

Något Sanna nu väljer att dela med sig av.

"Efter en lång och intensiv premiärvecka så kom jag hem till mina älskade killar. Jag fick en ljuvlig överraskning som stod på bordet. Gibson hade valt allting. Kort, blomma och choklad. Han känner sin mamma. Jag blev så glad. Han blev glad att jag blev glad min lilla fina pojke.", skriver Sanna under sitt inlägg på Instagram.

Annons

Snart ska han få följa med

Trion – Sanna, Joakim och Gibson bor tillsammans i en villa i Tyresö i Stockholm.

Där skriver Sanna att hon kommer få spendera några lediga dagar nu innan nästa helgs förställningar drar igång. Det blir kvalitetstid tillsammans med familjen – till Sannas stora lycka.

"Jag ska vila och ladda batterierna inför nästa helgs showande på Oscarsteatern.", skriver Sanna på sin Instagram.

I sitt inlägg skriver Sanna att Gibson snart ska få följa med till teatern för att se vad hans mamma håller på med. Han är nämligen väldigt nyfiken.

Foto: TT.

Annons