Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carola Häggkvist markerar efter frågan om dottern Zoe: "Vill inte prata om"

21 okt, 2024, 15:30
Zoe Häggkvist och Carola Häggkvist
TT
Carola Häggkvist markerar tydligt i Nyhetsmorgon när hon får en fråga som rör dottern Zoe.
Annons

Carola Häggkvist är en öppen bok på många sätt. Få artister har varit så transparenta när det gäller kärlekslivet, tron, familjetillvaron och så vidare.

Men även Carola sätter gränsen någonstans. Det fick Sofia Geite uppleva när ikonen kom till Nyhetsmorgon för en längre intervju.

Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”Brand logo
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”

Carola Häggkvist markerar mot frågan om Zoe

Sofia ville nämligen prata om något som inträffat nyligen i Carolas liv. Carola berättade tidigare under oktober att hon hade varit med om en bilolycka. Läget blev än mer oroande när det framgick att dottern Zoe hade varit med i bilen.

Annons

– Det blir inte alltid som man tänkt sig… Tur att allt gick bra och att jag kunde skapa en melodi till skumpandet (om än lite skev) mitt i fadäsen. Regn och tidsbrist med för lite sömn i en rondell … ingen kom till skada och hyrbilen lagas på verkstad nu och blir som ny, skrev Carola på Instagram.

Carola valde senare att radera inlägget, en tydlig signal på att frågan var känslig för hennes del. Och hon bjöd inte på många detaljer när Sofia frågade om saken.

Sofia Geite och Carola Häggkvist
Det blev lite märklig stämning när olyckan kom på tal... TV4

– Ja, det vill jag helst inte prata om, säger Carola i Nyhetsmorgon.

Annons

– Det var inget bra.

Carola Häggkvist: "Ständigt dåligt samvete"

Carola och Zoe är något av ett radarpar. Mor och dotter tillbringa mycket tillsammans och Zoe förekommer ofta på Carolas Instagram.

– Jag har haft ett ständigt dåligt samvete eftersom jag jobbar så mycket. Ibland har jag känt att jag inte räckt till. Ibland har jag verkligen önskat att jag hade haft min mamma och pappa i livet, och en man, och några anställda, haha! Jag är ärlig och tydlig som mamma. Har lärt barnen att det är viktigt att säga förlåt, att aldrig ha något ouppklarat när man går och lägger sig, har Carola berättat för tidningen Elle.

Annons