Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carola tar farväl – slutar: "Känns i hjärteroten"

05 sep, 2024, 13:30
author Victoria Morand
Victoria Morand
Karin Törnblom/TT
Berättar nu själv om beslutet.
Annons
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”Brand logo
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”

Carola Häggkvist har varit en av Sveriges mest älskade artister i över fyra decennier samt satt ett tydligt avtryck på den svenska musikscenen.

Sedan hennes genombrottet med låten Främling i Melodifestivalen 1983 har hon byggt en karriär fylld av otaliga framgångar, med hits som sträcker sig över flera musikgenrer – från pop och schlager till gospel och julmusik, finns det något hon inte kan?

Hon har sålt miljontals skivor, vunnit Melodifestivalen tre gånger och representerat Sverige i Eurovision Song Contest.

Annons

När vi inte får ta del av Carola på scen kan vi följa henne på hennes sociala medier – där hon nu delar med sig av ett nytt karriärsbeslut.

Rickard Nilsson/TT

Carola har i sommar varit ute på turné runt om i hela Sverige och bara för en vecka sedan hade hon sin sista spelning i Kristianstad.

Samtidigt har hon även medverkat i norska Så mycket bättre tillsammans med flera framgångsrika norska artister. Carola själv har delat med sig av bilder och videos från inspelningen och ser ut att trivas med våra grannar!

Annons

Carola medverkade i TV4:s Så mycket bättre redan 2014 tillsammans med Orup, Amanda Jenssen, Ola Salo, Love Antell, Familjen och Kajsa Grytt. Och nu är hon den första svenska artisten som medverkar i den norska versionen.

Carola: "Känns i hjärteroten"

Men allt gott har ett slut!

Carola verkar ha haft en fantastisk tid under inspelningen men nu berättar hon att de är klara med att filma.

"Sista middagen sammen … Känns i hjärteroten. Och det blev bakåtslick frisyr efter ett svalkande bad i det salta havet uppe i nord Norge…." skriver hon i inlägget på Instagram.

Annons

Vi ser fram emot att se Carola i programmet – vi är övertygade om att hon gjort succé!

Bild: TT/Instagram

Annons