Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carolas intima bild med kändismannen – visar öppet sin kärlek

09 sep, 2024, 13:00
Carola Häggkvist
TT
Carola Häggkvist visar öppet upp sin kärlek till kändismannen.
Annons

Det finns artister som har något tidlöst över sig. Något som gör dem svåra att placera i en ålderskategori – för det känns som att de alltid funnits med oss. Carola Häggkvist är en sådan.

Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”Brand logo
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”

Därför är det svårt att greppa att hon precis har fyllt 58! Men så är det.

Carola Häggkvist visar upp kärleken till kändismannen

Carola la ut flera bilder och filmer från firandet, som utspelade sig över flera dagar. Superstjärnan har nämligen nyligen rott en 31 konserter lång turné i hamn.

Annons

– 58 år idag!! Firad av turnégänget igår kväll och inatt. (Av familj och vänner idag och DIG IDAG) ! Love you! Hörs senare, skriver Carola på Instagram.

En av dem som firade Carola var fotbollslegendaren Tomas Brolin. Många ställer sig nog frågan: hur lärde de känna varandra?

Svensk Dam har tidigare rapporterat att Carola och Tomas var på samma bröllop ihop när gemensamma vännerna Maria Kareståhl och Niclas Lundell gifte sig på en gård i Lövånger, Skellefteå. Då poserade de på bilder ihop.

Tomas Brolin och Carola Häggkvist
Instagram

Nu var Tomas en av de inbjudna gästerna när Carola höll sitt kalas ombord festbåten M/S Molly, som utgår från Strandvägen i centrala Stockholm.

Annons

Tomas Brolins egna klipp från Carolas födelsedagsfest

Tomas har lagt upp ett klipp från kalaset, där man också skymtar Carolas barn Amadeus och Zoe. I ett klipp står Tomas och hans fru Marielle tätt ihop med Carola – och det är uppenbart att kärleken flödar mellan dem.

"Grattis Carola på din födelsedag, hurra! Vilken härlig dag", skriver Tomas i inlägget.

Annons