Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carolas kärleksfulla besked – visar lyckan utåt: ”Gå en extra mil för dig”

20 aug, 2024, 06:30
author Albin Bramstedt
Albin Bramstedt
Carola Häggkvist.
Carola Häggkvist har verkligen haft en fullspäckad sommar.Lehtikuva, Karin Törnblom
Artisten visar upp sin fantastiska hyllning till något hon älskar.
Annons
Runar Sögaards okända hjärtesorg med Tilde de PaulaBrand logo
Runar Sögaards okända hjärtesorg med Tilde de Paula

Carola Häggkvist har under sommaren haft fler spelningar än man kan tänka sig. Södra- som norra Sverige samt Finland och Norge har varit platser där stjärnan uppträtt.

Efter hennes spelningar har hon nåtts av idel lovord från alla möjliga håll och kanter. Det är otroligt hur mycket Carola orkar, hon har ändå varit aktiv som artist i väldigt många år.

Carola Häggkvist.
Carola stod tidigare i sommar på scen i Finland.Jussi Nukari

Som 17 åring, 1983, slog hon igenom med dunder och brak. Sedan dess har Carola levererat hitlåtar såsom "Främling", "Mickey", "Mitt i ett äventyr", "Fångad av en stormvind" och "Evighet".

Annons

Inte bara hennes artisteri har intresserat Sverige, även privatlivet har diskuterats. Men nu kommer artisten ut med en annan form av kärlekshälsning.

"Vilken oförglömlig kväll"

Under en av Carolas senaste spelningar uppträdde hon i Kalmar, på evenemanget Kalmar Stadsfest. Inför en jublande publik sjöng hon flera av sina mest älskade låtar.

Det blev verkligen en succé i staden belägen på östkusten.

Men det var inte under själva spelningen som hennes kärleksförklaring sipprade ut. Carola lade nämligen ut ett inlägg på Instagram efteråt där hon berättade om hur mycket hon tycker om staden.

I låten "Så länge jag lever" nådde kvällen verkligen sin topp, vilket Carola tog tillvara på.

"Vilken oförglömlig kväll! Så länge jag lever, vill jag gå en extra mil för dig.. 👑 Tack till musiker och tekniker som håller andan varje kväll när jag börjar gå några extra mil och börjar göra lite oväntade saker.. Det blev ett starkt parti med tankar om att vilja våga och göra mer för varandra och vår nästa. Vi behöver mer mod och mer sann kärlek. Det blir roligare så,,, LIVET. Join me in this way of life it’s the most blessed ever", skriver Carola på sin Instagram.

Annons

Snacka om att kärleksförklara hela hennes fantastiska team.

Imponerande scenshow

Carola är känd för att agera utanför ramarna på sina föreställningar. Allt från olika former av hopp och gester präglar hennes framträdanden. Alltid till publikens belåtenhet.

Under konserten i Kalmar klättrade hon upp på en av scenens pelare och sjöng som bara den. Iklädd ett par klackskor balanserade hon på en smal stång.

Mycket imponerande.

Foto: Karin Törnblom

Annons