Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carolas lycka med kändismannen – gör relationen offentlig: ”Helt upprymd”

22 okt, 2024, 13:00
Carola Häggkvist delar nu med sig av det lyckliga beskedet.
Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Carola Häggkvist har levererat hits efter hits. Redan som 16-åring stod hon på scen och framförde ”Främling”, satte den höga ribban för den succéartade karriär som sedan följde.

Hon är inte rädd för att utmana sig själv, kasta sig ut i världen och åka land och rike runt för att underhålla massorna – alltid med förhoppningen om att hon ska bjuda på en storslagen show.

I dag är hon en av Sveriges mest folkkära artister. Runt juletid brukar hon showa loss med lite julkonserter, en stämningsfull stund som många brukar uppskatta.

Annons
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist. Henrik Montgomery/TT

Carolas lycka med kändismannen

Artisten har mycket i pipen och i november släpper Carola Häggkvist dessutom en ny låt tillsammans med artisten Viktor Norén.

Inte helt chockerande är det en julduett. Idéen kom till när de satt vid samma bord på Grammisgalan och Viktor frågade Carola om hon ville göra något gemensamt projekt.

Den nya låten heter ”Stjärnorna lyser för oss” och Carola är överlycklig att ha fått lära känna Viktor.

– Jag var helt upprymd av det efteråt för jag och Viktor var så synkade så det var väldigt lättjobbat. Det var mer ”ja, exakt”. Vi sjöng samtidigt och det är inte alltid man gör det. Men det kändes väldigt naturligt, vi kände att det här måste vi göra mer, säger Carola Häggkvist till Aftonbladet.

Annons

Carola om relationen

I måndags delade Carola Häggkvist en video på de två tillsammans i en fotostudio. Nu har artisten även delat med sig av en inblick från studion, där de skrattar och roar sig.

”Bus med Viktor på hans snygga jullåt framför inspelningsmicken på Atlantis studion … Köndes som om vi hade känt varandra forever och bara kunde svänga loss lite grann som vi själva ville i vårt egna fria flow ….”, skriver Carola på Instagram och fortsätter:

Annons

”Hur härligt var inte det, man måste våga göra löjliga utspel ibland för å kunna göra plats för de bra som är på ingång! Och gissa om de kom sen…. Lycklig när jag åkte iväg från studion förra måndagen”.

Foto: TT/Instagram

Annons