Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carolas starka ord efter Perrellis 50-års fest - berättar allt

08 okt, 2024, 09:30
author Ellinor Ericstam
Ellinor Ericstam
Charlotte Perelli har fyllt 50 år och Carola kan inte hålla tillbaka orden om artisten.
Annons

Charlotte Perrelli och Carola Häggkvist har på många sätt gått sida vid sida genom karriären. Båda artisterna har vunnit Melodifestivalen och fått representera Sverige i Eurovision Song Contest - som de ju har vunnit varsin gång. Båda artisterna har också haft varsin dag i TV4:s Så mycket bättre och SVT:s Stjärnorna på slottet.

Carolas tuffa kamp med Amadeus – berättar om svåra tidenBrand logo
Carolas tuffa kamp med Amadeus – berättar om svåra tiden

Under åren har en stark vänskap formats - men de båda artisterna har också varit konkurrenter. I Melodifestivalen 2008 tävlade de båda två: Charlotte Perrelli med "Hero" och Carola Häggkvist tillsammans med Andreas Johnson i duetten "One love". Carola tog sig till andra chansen men fick där se sig besegrad. Perrelli däremot tog sig direkt till final - och där var det ju hon som vann med "Hero".

Annons

Tidigare i år stod de på samma scen - men inte för att tävla. I stället framförde de ABBA.s klassiska hit under finalen av Eurovision Song Contest - som ju ägde rum i Malmö arena i Sverige. På scenen fick de sällskap av en annan vinnare från tävlingen: Conchita Wurst som vann 2014 med "Rise like a pheonix".

Carolas starka ord: "Rörd"

Nu har Charlotte Perrelli firat att hon fyller 50 år med en fest i Marbella, något som Expressen skrivit om. Förutom äkta maken Anders Jensen var många kända profiler var plats för att fira artisten, som festfixaren Micael Bindefeld, artisten Jessica Andersson - och såklart Carola.

Nu berättar hon om festen och relationen till Perrelli. I ett inlägg på Instagram visar hon upp egna bilder och filmer från festen.

"Wow vilken 50 års fest du bjuder på Charlotte! Din värme och omtanke har många hållt tal om ikväll och jag kan instämma av de stunder vi fått tillsammans under många år nu." skriver hon i inlägget.

Hon fortsätter med att hylla Perrelli som kollega.

"Så rörd och glad för din lycka tillsammans med Anders och barnen. För din utveckling inom musiken, som artist, kvinna, mamma och vän. Tack för er generositet på alla sätt!"

Vilken fin hyllning från Carola till Charlotte!

Annons