Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Casper och Thereses tuffa beslut ihop – berättar nu själva

14 sep, 2024, 10:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Paret öppnar nu upp om det tuffa beslutet.
Annons
7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Casper Janebrink är mannen som alltid har flera bollar i luften. Har den folkkära artisten inte fullt upp med att göra musik med hans bandmedlemmar från Arvingarna så är han programledare för Bingolotto tillsammans med Agneta Sjödin.

Nu när vintern sakta men säkert börja krypa sig på så kommer Casper ge sig ut på turné med Arvingarna, igen! Det är en julshow med start i Örebro 28 november och final i Kungsbacka två dagar före julafton. Det blir gruppens första stor julturné!

Annons

Men hur ser Caspers liv ut bakom rampljuset egentligen? Mer specifikt – hur går det med kärleken Therese?

Casper och den 18 år yngre kärleken Therese! Karin Törnblom/TT

Det har inte varit lugna år för Casper vid sidan av kändisskapet. 2022 meddelade artisten att han och hustrun sedan många år, Helena skulle skiljas.

Strax därpå kom nästa besked – Casper har hittat kärleken på nytt!

Det var den 18 år yngre Therese Andersson som fångade sångarens hjärta. Och sedan deras vägar korsades har det hänt en del. Framför allt välkomnade Therese och Casper sitt första gemensamma barn ihop i september 2022.

Annons

– Det är helt fantastiskt att göra det en gång till. Att få uppleva det, säger Casper i en intervju.

Och den 31 augusti 2024 blev en mycket speciell dag för paret. Då valde nämligen Casper och Therese att ingå äktenskap med varandra!

– Det känns väldigt bra. Det har varit en underbar helg och att få vara med nära och kära och glada gäster så att det blev ett väldigt fint bröllop. Jag är supernöjd! Har Casper Janebrink tidigare berättat för Nöjeslivet.

Tuffa beslutet

Casper och hans bandmedlemmar. Karin Törnblom/TT

Nu har Casper och Therese fullt upp med att planera deras bröllopsresa – ett helt klart tufft beslut att fatta!

Annons

– Det är väl tanken att vi ska åka iväg en liten sväng någonstans. Jag är väldigt sugen på att åka till Rom i Italien, säger Casper han.

Men innan en eventuell bröllopsresa till Italien blir aktuell, har paret nyligen gjort en annan resa.

Nämligen till Stockholm! På Instagram skålar Casper och Therese under vad som tycks vara en barnfri kväll för. Och sångaren förklarar att det är musikal som står på schemat – så mysigt!

Vi får helt enkelt vänta och se vart den stora bröllopsresa bär av!

Bild: TT/Instagram

Annons