Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Charlotte Perrellis beslut med maken Anders – efter nio år som gifta

18 aug, 2024, 08:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Charlotte Perrelli.
Foto: TT.
Charlotte har tvingats ta ett beslut – tillsammans med maken Anders Jensen efter alla år tillsammans.
Annons
7 saker du inte visste om Charlotte PerrelliBrand logo
7 saker du inte visste om Charlotte Perrelli

Det hela tog sin början med ett meddelande på Facebook.

Nu har Charlotte Perrelli, 49, entreprenören Anders Jensen, 47, varit gifta i nio år och tillsammans lever de ett liv i lyx.

Nu har de tvingats ta ett beslut tillsammans efter alla år som lyckligt gifta.

Kärlekssagan med Anders

Charlotte Perrelli träffade maken och entreprenören Anders Jensen några år efter skilsmässan med ex-maken Nicola Perrelli. Under sin medverkan i tv-programmet Stjärnorna på Slottet berättade Charlotte hur det var Anders som tog kontakt med henne.

I ett meddelande på Facebook skrev Anders att han hade sett Charlotte uppträda och att det vore trevligt att ses.

Charlotte Perrelli.
Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit gifta i nio år – nu visar Charlotte upp senaste tillskottet. Foto: Karin Törnblom/TT

– Jag kände: ”skulle inte tro det”, och svarade att det är lite mycket just nu. Jag var inte alls ”in the mood” för att träffa en ny människa. Jag befann mig i en period där jag hade bestämt mig för att inte leva med en man. Jag kände att jag levde ju med mina två pojkar och var både trygg och väldigt lycklig i det, sa hon i programmet.

Annons

Det som hade kunnat bli en mycket kort konversation på Facebook fortsatte efter att Charlotte fått syn på en artikel som handlade om Anders och hans dotter som hade haft cancer.

Tillslut bestämde dem sig för att ses och har varit oskiljaktiga sedan dess. Paret som dragit in en hel del pengar genom åren tycker mycket om att resa. De har också investerats i en hel del fastigheter.

Nu delar Charlotte med sig av deras senaste tillskott – ett sommarhus i Skanör i Skåne.

Nya tillskottet

Sommarhuset i Skanör blir parets tionde gemensamma fastighet. Totalt äger dem nio hus och en lägenhet.

– I Djursholm har vi tre hus. Ett i Åre. Två hus i Marbella. Ett i Älvsjö. Familjegården i Småland. Sen har vi en lägenhet i Mörby, har Anders tidigare berättat i en intervju med Expressen.

På sin Instagram visar Charlotte nu upp deras senaste köp:

"Vi har blivit med sommarhus! Vi är väldigt glada! Vi har letat i några år men rätt objekt har inte funnits…. Vi ville verkligen hamna framför kossorna och med utsikt över havet, bron, hamnen och Köpenhamn. Äntligen har vi sprungit på rätt hus.", skriver en glad Charlotte i inlägget.

I kommentarsfältet gratuleras paret av Charlottes följare och artistkollegor.

"Vackra Skåne! Stort grattis!", skriver artisten Sonja Alden.

"Skanör bjuder på sol och har visat sin bästa sida. Vi räknar med att kunna tillbringa sommaren 2026 här….. nu drar en gigantisk renovering igång.", avslutar Charlotte inlägget med.

Foto: TT, Instagram/Charlotte Perrelli.

Annons