Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Charlotte Perrellis hemliga arv avslöjas – enorma summan

29 sep, 2024, 14:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Karin Törnblom/TT
Är inte alls som man trott!
Annons
5 saker du inte visste om Anders JensenBrand logo
5 saker du inte visste om Anders Jensen

Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest kända sångerskor, en tidigare vinnare av Eurovision Song Contest samt har en karriär som sträcker sig över decennier!

På den privata fronten är Charlotte gift med den svenska entreprenören Anders Jensen. Och Charlotte och Anders är ett par som verkligen vet hur man lyxar till det!

Tillsammans äger de nämligen en lyxvilla på Djursholm samt ett semesterhem i Marbella och även ett fritidshus i Åre – snacka om lyx!

Annons

Utöver detta äger paret sex andra hus och deras senaste investering är ett sommarställe i Skanör i södra Skåne.

Paret som vet exakt hur man lyxar till det! Olle Sporrong/Expressen/TT

Hemliga arvet

Och inte slutar det där!

Förutom alla dessa hem har Charlotte även en gård i Småland som gått i arv inom familjen. Gården har faktiskt gått i generationer enda sedan 1680 – det är ett tag sedan!

Perrelli själv har inga planer på att sälja den vackra gården utan vill hellre rusta upp den så att den kan fortsätta gå i arv. Och inte är den liten heller – från början hade gården hela 160 hektar skog!

Annons

"Vi funderar på att bygga hus här och rusta upp det som behövs. Det känns som vår skyldighet… så det kan leva vidare i vår släkt i 400 år till, minst", skriver Charlotte på Instagram.

Hon fortsätter:

"Utan arv och historia är vi rotlösa. Kanske vi ska anlägga en liten sjö? El bygga en mindre golfbana för att stimulera ungdomarna och dessutom få dem att älska denna plats på samma sätt som vi".

Men detta är faktiskt inte en del av Charlotte och Anders nio boenden utan tillhör fortfarande hennes föräldrar.

Annons

"Mina föräldrar äger gården idag. Jag är född i Hovmantorp men tillbringat väldigt mycket tid här då vi hade djur här", förklarar Charlotte för en följare på Instagram.

Måste vara fantastiskt att ha så många fantastiska boenden – vi är glada för er skull Charlotte och Anders!

Bild: TT/Instagram

Annons